lördag 16 december 2017

Nu är julen kommen - Nu är julen här......

Nu står den där...så grön och grann i stugan...
Och det blev lite nytt pynt i år, inte mycket men några ursöta små silverfåglar med vita fjädrar och de gnistrande snöflingorna.

Allt de här plus mina julgranskulor har jag faktiskt köpt hos Clas Ohlson för nästan inga pengar alls, så kolla där om ni vill fynda.

Jag vill mer än gärna ha en glittrande fin gran, men jag tillhör inte dem som slänger ut en hel förmögenhet på dekorationer, nope det lägger jag hellre på saker och ting som jag kan använda och njuta av hela året, men det är jag det......

Och jag är så galet nöjd, granen är så himla fin och bara känslan på morgonkvisten när jag tassar ner från ovanvåningen och möts av alla ljusen och doften, den är näst intill oslagbar.

Så jag går liksom omkring och fylls med den där pirrande känslan av att

"Nu är julen kommen - Nu är julen här"..........Alltså de är bara sååå söta de här små fåglarna, fanns i guld också...

Du hittar fåglarna i silver HÄR
Snöflingorna hittar du HÄR
Julgranskulorna hittar du HÄR
 

Som ni redan vet är jag är stort fan av Ajlajks kläder och den här stickade gosiga, tröjan är inget undantag. Perfekt att mysa omkring i hemma, mjuk och skön och sitter verkligen inte åt någonstans, så
-Hej all julmat....

Du hittar tröjan HÄRDagen fortsätter i ett lugnt tempo då jag fortfarande är lite låg, bättre än igår, men kroppen är inte riktigt med.... men lite julpyssel får det bli såklart.

Ha en fin dag vänner!

Kramisar
T

2 kommentarer :

 1. Så vacker den blev din gran. Sådana fåglar hade jag ett år fast dom var röda. Gubben köpte dom på Blomsterlandet då. Ha en fin lördag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Fin gran...och visst är skogens granar finast !!...faktiskt har jag tre granar i år. En utegran och två mindre granar inomhus ;))
  Trevlig helg !
  Bia

  SvaraRadera