tisdag 27 juni 2017

Flower, en ljuvlig liten vas från Marimekko

Grått och rosa........
Färger som mer och mer tar över i det svarta huset.
Ja det svarta finns fortfarande kvar, en älsklingsfärg kan man inte bara droppa sådär, men den dominerar inte alls i den utsträckningen som innan.

Egentligen skulle jag säga att jag blandar färger mycket mer i huset idag, är inte lika svart/vit-strikt längre, vilket har bidragit med att det svarta huset har mjuknat lite i sin inredning.Nytt in just nu är den helt underbara vasen i en dimrosa färg från Marimekko, Flower.
Har kikat på den ett tag och för ett tag sedan slog jag till.
 
Roligt att kanske veta är att vasen är designad av Carina Seth-Andersson, formgivaren som kanske främst är känd för vaser som "Dagg" från Svenskt Tenn och "Pallo" från Skruf.
 
Älskar både designen och storleken, en vas som jag helt enkelt kan flytta runt och som passar att ha på såväl sängbordet i sovrummet som på soffbordet i vardagsrummet.  
En liten favorit här hemma just nu

Vasen som finns i fler färger hittar du HÄR 
 

Idag ska jag pyssla runt i svarta huset, för nu är det nedräkning till torsdag, då några mycket efterlängtade kommer hit......

Ha en strålande dag vänner!

Kramisar
T

2 kommentarer :

 1. Blommorna är ju fantastiskt vackra!

  SvaraRadera
 2. Grått och rosa är fint tillsammans och var för sig ;)...har själv grått och rosa i sovrummet ;)
  Hoppas du får en härlig dag...här blåser det och är trist ute, ingen riktig sommar.
  Ska köpa lite sommarblommor idag som vi ska ha på torpet när vi flyttar ut....och vi är sena i år, tack vare det dåliga vädret !!
  Kramis

  SvaraRadera