torsdag 23 februari 2017

Jag blir skogstokig på mig själv.....

Jag och teknik alltså....
Appar som blockerar säljare osv på mobilen är ju super tycker jag, men det är inte lika roligt när samma tjänst blockerar samtal från sjukvården.

Har suttit här på morgonkvisten och väntat på samtal för att få en tid hos läkaren, den där urinvägsinfektionen ger inte med sig och nu börjar njurarna ge sig till känna och den som har haft njurbäckeninflammation vet att det är något man helst vill undvika.
Sen har jag den där "bölden" i halsen som inte heller försvinner så jag bara kände att nu får jag nog ta tag i det här....

Ibland känns det som om jag har klippkort inom sjukvården.....

Hur som haver, så har jag nu genom min support (Mr C) avinstallerat den där appen och hoppas nu när jag ringt för en andra gång och uppgett mitt telefonnummer att de kommer fram till mig, blir ju bara skogstokig på mig själv att jag inte har koll på sådana här saker....

Så förutom jobb idag, så hoppas jag på lite bot och bättring hos läkaren och hörrni vänner, fredag imorgon.....hurray!! 


Helgbuketten står där lika vild och vacker fortfarande.
 

Och i vanlig ordning har jag flyttat runt saker, tror aldrig någon liten inredningsdetalj står på samma plats mer än max en vecka här hemma....
Det är ju så kul att förändra med små medel..


Ha nu en toppendag vänner!

Kramisar
T

6 kommentarer :

 1. Men nej så dåligt :(. Man kan ju tycka den appen borde känna av att det är sjukvården. Förstår att det där inte kändes bra :(. Hoppas du får hjälp med din UVI.

  SvaraRadera
 2. Roligt att du ändå verkar vara så positiv i allt elände !!! Jag vet också hur det är att ha njurbäckeninflammation , det var en värk utan dess like...jag höll på att bli tokig nästan...det är bra om du får rätt medicin snabbt !...hoppas du får hjälp idag vännen ! Vi har iaf en fin dag här, snö och sol, bra att vi fick snö för de som har sportlov snart...men jag vill förstås ha vår, hihi...idag ska jag en sväng till stan och bokrean bl.a.
  Hoppas det löser sej med din hälsa snart !!
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Åh, så drygt och ledsamt... Både med teknikstrul och att nästan ha klippkort inom sjukvården. Hoppas du får den hjälp du behöver nu! Har förstått att UVI inte är att leka med! Lyckligtvis har jag aldrig haft det själv.
  Så fina blommor! Man får vårkänslor när man ser dem :)
  Kram och ha en fin torsdag!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt hoppas du nu får någon uppringning tillbaka igen. Urinvägsinfektion som gått så långt är en mardröm.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 5. Trist att aldrig få bli riktigt piggelin. Strul är inte kul. Fin fågel på skåpet. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. Hoppas det löser sig med läkaren. Inte kul med urinvägsinfektion!!
  Ha det toppen.
  Kram Kia

  SvaraRadera