måndag 2 januari 2017

Veckans matlista


Ikväll blir det en fräsch och stark avokadosoppa.

Har suttit och gjort matlista för veckan en sådan där sak som det blir lite si och så med under ledigheten, men nu så, tillbaka till rutinerna.

Andra rätter som kommer serveras under veckan är 

Rödbets och halloumiburgare, receptet hittar du HÄR 

Auberginelasagne, receptet hittar du HÄR 

Kycklingspett med wokade grönsaker och jordnötssås, receptet hittar du HÄR 

och

Avokadosoppan hittar du recept på HÄR

Matlista är något jag började med för ett antal år sedan och något jag varmt rekommenderar, för oss har det inneburit att vi slipper det där matkaoset som lätt uppstår när alla kommer hem trötta och hungriga och alla behöver äta men ingen vet vad man ska äta.

Matlistan gör vi tillsammans på söndagar, jag handlar på måndagar och alla vet vad som serveras under veckan, toppen med andra ord.

Nu mot köket och soppan.....

Gör du matlista?

T 


3 kommentarer :

 1. Har verkligen försökt i många år men det brister alltid. Just nu går vi på Ulrika Davidssons 6 veckors kickstart med färdiga menyer inköpslistor och recept. Så skönt. Alla dina recept låter gudomliga jag ska spara tills senare. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. God fortsättning på 2017. Matlista gör jag ett nytt försök med och än så länge har jag lyckats följa den i två dagar. Min tanke är ju att vi ska äta bättre, och få en bättre rutin. Igår var det lasange och idag kycklingsallad..imorgon är det torsk med kräftostsås som hägrar.

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 3. Duktigt. Jag är jättedålig på matlistor men det vore bra. Skulle nog äta nyttigare då och även hushålla mer med slantarna.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera