tisdag 3 januari 2017

Julgranskulor, glitter och belysning flög all världens väg........


Alltid är det något julpynt jag glömmer att plocka ner. 
Jag blir hemmablind liksom
Ja nu är det bara den 3 januari det hade såklart varit betydligt mer pinsamt om det hade varit midsommar.....

Men det har hänt, jajamän jag har minsann plockat fram diverse julpynt under både soffa och bokhylla sådär någon gång i juli......... en födelsedagsfest jag inte glömmer i första taget, var när vi rockade loss såpass att hela golvet gungade och granen...ja den fullkomligt dunsade i golvet.......
Snacka om att dansa ut julen.....

Julgranskulor, glitter och belysning flög all världens väg och som sagt litet av rasslet hittades inte förrän framåt sommaren (hur städningen var på den tiden tycker jag inte vi går in på....)

Då är det ok att ha glömt en stackars flaggirlang......i början på januari.... men har jag glömt att plocka ner julstjärnorna framåt vårkanten....då är ni hyggliga och säger till va.......

T

5 kommentarer :

 1. Tomtarna plockade jag undan till nyårsafton. Men julgranen, adventsljusstakarna och stjärnorna får lysa i fönstret. Det är så mysigt!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Fnisss... skulle velat se den synen, när granen dansades ut! Fast... att glömma de där vita vimplarna var ändå inte så farligt ;) Rätt diskret julpynt ;)
  Kram/maria

  SvaraRadera
 3. Här får både julgran och julpynt vara uppe ett tag till. Det kom upp så sent så det känns synd att ta bort det redan.

  SvaraRadera
 4. Mysigt när man plockar fram. Lika skönt är det när allt plockas undan. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Du har så vacker inredning så lite glömt glitter gör nog inget. Hemma hos oss ska vi njuta av julpyntet och fira trettonhelg. Sedan ska vi dansa ut julen under nästa vecka och städa ordentligt. Ta in det nya. Det ska bli härligt.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera