tisdag 24 januari 2017

Hallväggen målad och klar!

Ja nu är vi ju inte helt klara...
Men lite såhär såg det ut innan stora rollern och färgburken började göra sitt på väggen där i hallen och jag måste säga att jag är fasligt nöjd.

Ja roligare än än såhär blir det inte.......för visst blev väggen vit...... och jag vet....jag är verkligen tråkigare än tråkigast....
Och är det någon som kan det där med ljuust och frääscht, så är det väl jag då...he, he....

Men jag försvarar mig med att det här är ett mellanrum (kan man säga så???) där den svarta färgen har liksom ätit upp allt ljus.

Men nu.... oh la la, jag kan säga... den där vita färgen gjorde skillnad för nu hajar jag liksom till när jag kommer nedför trappan och tänker -Wow här var det ljust....

Och det gråa skåpet kommer jag att säga -Hej då till, kommer att lägga ut det på Blocket, men är någon av er intresserad får ni första tjing såklart, maila mig bara på home2tiny@gmail.com så får du mer info.

En byrå är redan beställd och nu håller jag tummarna att den kommer att bli bra där.
Och såhär ser det ut när man renoverar och inte har någon källare att få ned julsaker i.
Och jag avskyr det, saker som står överallt men det är baksidan när man renovera.
Men det är ju inte för alltid.... snart så är det ordning och reda i svarta huset igen.

Ha det gott vänner!

Kramisar9 kommentarer :

 1. Åh så kul att måla om och förnya ;) Fint !
  Har inte målat om idag, men satt upp nya gardiner i vardagsrummet,(petrolium turkos ) nya kuddar och lite annat smått o gott ;). Nu kan solen skina in genom skira gardiner ;)). Det behövs så lite för att det ska kännas nytt...och så har jag bytt soffbord där...lite galet kanske, men kul tycker jag. Från ett rottingbord till ett DIY bord som jag själv satt ihop på bockar och brädor. Sen har jag föråldrat det med ättika och stålull! Antingen gillar man det eller så tycker man det är fult ;))...men jag gillar det, hihi...lessnar jag så har vi två bord till i källaren att välja mellan.
  Ha en fin kväll nu !
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig att den svarta väggen har svalt en hel del ljus! Nu blir det ljust och fräscht! fniss ;) Fint blir det!
  Visst är det lite jobbigt med allt det där som blir runtom, när man fixar med målning och annat. Men det är skönt när det är klart :)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Kul med lite nya färger! Det kommer bli så fint!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 4. Jättefräscht.....har haft och har fortfarande funderingar kring att måla t.ex en fondvägg i sovrummet i grått eller dyl eller i matrummet....men näääää, det vita tar över hela tiden!! Jag är som dig...vill ha vitt och ljust och i stället färga rummet med annat som kuddar, plädar, tavlor etc! Vägger blev i alla fall superfint! Och skåpet också fint...men jag bor för långt bort! Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 5. Ljust och fint.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 6. Vilken skillnad... och jag föredrar absolut den vita, och snyggt blir det säkerligen. Vi har en mörk fond längst in i köket, som står på tur att få bytas ut.. snarast!!
  Ja, den där renoveringsröran står man nästan inte ut med...
  Ha det gott, kram Kate

  SvaraRadera
 7. Ojojoj det där blev ju grymt snyggt... mycket ljusare. Men du vad blir det för färg på byrån =) Kram kram Mia

  SvaraRadera
 8. Så fräscht och fint det blev. Det gör så mycket med lite ny färg. Ha en fin dag. Kram Annika

  SvaraRadera