torsdag 8 december 2016

Tips på något mjukt och bärigt i glasen


Då är det full fart mot helgen....igen....
Göta Petter alltså, kan någon stoppa tiden för en stund för nu tycker jag att den snurrar på i raketfart.
Jag vill ju helst att december ska gå i Skalmanstempo x 2 så jag hinner njuta alldeles förfärligt mycket .....

I alla fall, så kanske du har som jag redan börjat planera helgmaten och känner att du skulle behöva ett tips på något gott i glasen.

Och som av en händelse.... har jag det här, ett vintips, speciellt om om du ska servera något med fågel, fisk eller fläskkött.
Då rekommenderar jag att du svänger inom systemet och köper med dig den här mjuka och bäriga Pinot Noiren.

Fylld med massor av hallon, jordgubbar och smultron och med en tydlig fatkaraktär och örtig kryddighet, virvlar den runt i munnen och ger smaklökarna en upplevelse.

Både jag och Mr C  fastnade för det här lite mer lätta rödvinet och det kommer absolut att serveras fler gånger här hemma, både till mingel och mat!

Gardo & Morris Marlborough Pinot Noir
får
TTT++ 

HÄR hittar du Gardo & Morris Marlborough Pinot NoirHa den bästa dagen vänner!

Kramisar
T

7 kommentarer :

 1. Tack för vintipset. Alltid kul när man får nya uppslag.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 2. Heeeej Tina!
  Å dina ord liksom förtrollar :) Du skulle kunna beskriva svagdricka (uuuuu, inte det bästa jag vet;-)) och få det att låta helt magiskt :)
  Hoppas du mår bättre nu efter sviterna av helgen...
  På min mans order är jag hemma to-fr nu. Kände att jag höll på att tappa kontrollen över mig själv, men vill inte riktigt inse det ändå. Skönt när han ser vad som är bäst för mig ibland när jag själv inte gör det...
  Skalar bort så mycket av allt kring julen nu för att tiden inte finns och det gör mig sorgsen. Jag hinner inte och jag har ingen ork... det gör mig ledsen. Vill inte att min dotter ska "missa" allt för att hennes mamma är slut :(
  Så nu har jag bestämt att jag ska röra ihop en pepparkaksdeg så ska vi baka pepparkakor imorgon när hon kommer hem från skolan <3
  Ta hand om dig Tina!
  Varma kramar Anna

  SvaraRadera
 3. Wooo ljuvliga foton ❤️ ...
  /Kram finaste

  SvaraRadera
 4. Alltid roligt med nya vintips...vi ska snart åka och handla mat för helgen, och vi tar nog en sväng till Systemet också...vi brukar köpa ekologiskt rött vin för det mesta...men jag föredrar faktiskt vitt...så det brukar följa med någon flaska/box hem ibland också ;)
  Fina bilder skall jag tillägga ;)
  Kram bia

  SvaraRadera
 5. tack för vin tipset, det ska vi prova, men bilderna wao så fina. Kram åse

  SvaraRadera
 6. Mmm låter gott. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Trevligt med tips. Alltid gott med vin. Fredag imorgon och då blir det vin. Härligt. Fina foton. Gillar den första där du är i bakgrunden. Ha en fin fredag Kram Pernilla

  SvaraRadera