söndag 25 december 2016

Julada är lika med mysdag......

Här ligger jag....
Är det julada så är det......
Och efter en helt hysteriskt rolig julafton (tack bästa familjen) så har jag såklart en värk från hell plus att jag har fått taggtråd i halsen och lite lätt feber.

Så nope, här blir inte många knop gjorda. 
Men plan för dagen är att ligga här på soffan, mumsa på hemmagjord mjuk pepparkakskola (low carb), dricka hett kaffe och kika i en av mina fina julklappar, en superfin kokbok av Leif Mannerström som äldsta sonen överraskade mig med.

Så lite lätt stukad men vad gör väl det när det är julada och jag har bästa sällskapet med mig i soffan.....God fortsättning vänner!

Kramisar
T

6 kommentarer :

 1. Hoppas värken ger sig snart. Tänkte på dig i morse att du säkerligen är liggandes idag. Men med en fin bok och bästa killarna hos dig hoppas jag att du tillfrisknar snabbt. Julkram till er alla.
  Kryakram till dig finaste du.
  Helena

  SvaraRadera
 2. Så fin "pyjamas" du har ;))....här blir det inte många knop gjorda heller. Ikväll däremot ska vi till svågern och svägerskan och fira med våra ungdomar ;)...men i morgon blir det en mysdag här hemma. Ont i halsen har jag också, men den börjar sakta ge med sig...tur det för då är jag säkert bra till nyårsafton ;)...du får krya på dej nu, och mys på i den fina pyjamasen !
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Krya på dig och en fortsatt fin jul önskar jag dig! Galet snygg du var igår!! <3 Stor krya på dig kram Annika

  SvaraRadera
 4. Ha en så bra dag som går och bara mys.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Hoppas verkligen att värken släpper helt snart!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. God fortsättning på dig med. Hoppas du snart mår bättre. Kram Pernilla

  SvaraRadera