tisdag 15 november 2016

Innesittardag med tända ljus och leta adventsrassel

Idag är det verkligen häckaväder....
Undrar faktiskt om det kommer att bli ljust över huvud taget....
Regnet piskar ilsket mot rutorna och det känns som om någon har målat hela himlen med en tjock grå färg, därför startade jag morgonen med att tassa runt i huset och tände både ljus och lampor och genast kändes det inte lika mörkt och trist längre.

Funderar faktiskt allvarligt på att plocka fram de adventsstjärnorna jag har till fönsterna, det om något lyser ju upp tillvaron, eller är det för tidigt??

Sen har jag faktiskt inte köpt klart till alla fönster heller för den delen, så det måste jag ta tag i den här helgen, som för övrigt startar redan på fredag, då jag och Mr C beger oss iväg på äventyr.
Ja jag håller alla tummar och tår för att det nu blir av och vi slipper ställa in som de tre sista gångerna vi försökt komma iväg.

Så idag innesittardag med tända ljus och leta adventsrassel och ett äventyr att se fram emot, inte så illa....
Ha en riktigt bra dag vänner!

Kramisar
T

2 kommentarer :

 1. Mysigt med roligheter att se framemot...mulet här med och det ska bli regn och blåst !
  Riktigt ruggigt väder med andra ord...men jag hoppas vintern kommer tillbaka snart, fast marken är ju fortfarande vit med tung snö. Nä nu ska jag köra ett yoga pass ;))
  Ha en fin dag trots gråväder !
  Kram

  SvaraRadera
 2. Här är det också grått och trist. Slaskar och är snorhalt bitvis. Vi började med glögg på riktigt igår men stjärnorna får allt vänta ett tag ännu.

  Kul att planera in roligheter.

  Kram Kamilla

  SvaraRadera