tisdag 6 september 2016

Dagens tips, sjögräskorgar

Just nu är det mycket inredning som snurrar i mitt huvud
Dels har vi ju ovanvåningen som ska inredas, både hallen och allrummet ska få sig en hyfsad makeover, men sen är det också hela källaren som måste få sig ett rejält lyft.

Där kommer det att inredas med helt nytt, inget gick att behålla efter branden så japp här surfas det runt rätt friskt efter inspiration.

Något som jag verkligen har snöat in mig på är alla härliga korgar som man ser överallt just nu, speciellt sjögräskorgarna har jag fastnat för eftersom jag tycker de är extra fina i formen.


Supersnygga att använda som "krukor" och ha stora växter i, som här där kaktusen har fått plats, men de är också väldigt dekorativ att ha plädar och kuddar i eller varför inte placera en i  badrummet med handdukar eller kanske toapapper i.

Just den här fyndade jag på Netto för bara 89:- som känns som ett riktigt bra pris, ångrar mig nu att jag inte köpte fler...... så det får bli dagens tips, sjögräskorg på Netto.


Älskar min ljuslykta Globe-maxiIgår började jag göra höstfint vid entrén och ska fortsätta med det idag, bort med alla vissna sommarblommor och plantera nytt och fräscht.

Ha en strålande dag vänner!

Kramisar
T

11 kommentarer :

 1. Hej fina!
  What?!?? Blir till att gasa dit i en rasande fart förstår jag ;-)
  Är med såld på korgar till växterna hemma. O den här ser tom stabilare ut än de jag köpt för nästan dubbla priset på indiska.
  Ha en bra dag o lycka till med surfandet! =)
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Kommer ihåg att jag körde med korgar till blommorna när jag flyttade hemifrån. Allt kommer tillbaks. Den var snygg din korg och priset helt ok.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 3. Kommer ihåg att jag körde med korgar till blommorna när jag flyttade hemifrån. Allt kommer tillbaks. Den var snygg din korg och priset helt ok.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 4. Åh så snyggt! Jag blir också sugen på att piffa inne i hemmet igen, nu när trädgård (och byggprojekt carport) tagit all tid!!

  SvaraRadera
 5. Vilket bra tips! Så snyggt. :-D

  SvaraRadera
 6. Jag bara älskar dessa korgar !!...har en liknande och andra sorts korgar...det finns ju mycket läckra korgar på loppisar också ;))...just nu är min inspiration och lust till inredning m.m. som bortblåst, min kära pappa kämpar för sitt liv...
  Kram bia

  SvaraRadera
 7. Gillar också dessa fina sjögräskorgar. Såg att de hade de på Netto. Hann inte dit i dag. Hoppas det finns någon kvar till mig i morgon. Fint med en kaktus i. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 8. Snyggt och ett riktigt bra pris. Kanske hinner jag en sväng till Netto efter jobb imorgon. Och du, Den stora trädgårdsfesten återkommer nästa år också. Kramar Anita

  SvaraRadera
 9. Tänk att dessa korgar var så moderna på 80-talet - och nu igen, många år senare!
  Här handlas igenting just nu, det bara rensas, säljs och slängs.. Sen kan jag handla... ;)
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 10. Snygga korgar. Kaktusar är också helt fantastiskt i sin karghet.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 11. Ja de är så fina. Jag vill också ha massor, men vet inte var jag ska ställa dem, hehe :)

  SvaraRadera