tisdag 14 juni 2016

Doften av champagne

Har ju alltid älskat doftljus
Men nu är de mer än någonsin mina bästa kompisar eftersom de på bästa sätt döljer en svag doft av brandrök som fortfarande sitter kvar i huset, trots att vi fortfarande ha maskiner som surrar här.

Som tur är blir den där förfärliga lukten mindre och mindre för var dag som går, men jag har förstått att den ändå inte kommer att ge sig förrän allt är sanerat, målat och fixat nere i källaren och de lär inte hända på några veckor kan jag säga.

Så japp jag är jädrans tacksam över att doftljus finns, de gör att jag slipper att bli påmind om den där förskräckliga natten för snart tre veckor sedan, den som fortfarande ger mig mardrömmar och får mig varje natt att sätta mig käpprakt upp i sängen och lyssna efter brandvarnaren och sniffa efter brandrök.....


Nytt linne från Michael Kors som fick följa med hem från Varberg, kommer användas flitigt i sommar..Den ljuvliga doften av champagne sprider det här lyxiga ljuset på ovanvåningen.
Tänder det någon timme på morgonen och någon timme på kvällen, på så sätt blir det en jämnt doft under hela dygnet.
Ljuset är en present från finaste Katarina

Snäckband hittar du HÄR
Tolix stol hittar du HÄR 
 

Idag ska de grå bort som har förökat sig något alldeles i hästväg de senaste veckorna, kan det vara så att det faktiskt stämmer, att bekymmer ger en grå hår......

Ha en magisk dag vänner!

Kramisar
T

4 kommentarer :

 1. Tänk att jag också är så förtjust i doftljus !!...men har lite svårt att hitta någon favorit doft. Möjligtvis återkommer jag alltid till vanilj...men ibland vill jag hitta någon annan doft...köpte här om dagen en ny (för mej)som heter Jungle Mania, har inte tänt den ännu, men det verkar vara en frisk doft ;))....kanske tar jag med mej den till växthuset ;)
  Ha en fin dag i solen !!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Den doften har jag aldrig provat.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 3. Lyxigt och fint med doftljus. Det piffar upp... finns så många fina dofter.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Låter gott. Så fina bilder. Kram.

  SvaraRadera