måndag 18 januari 2016

Det där med metaller i inredningen

Ibland kan man bara inte motstå
Trots att jag har sagt att det där med mässing och guld inte passar ett dugg i svarta huset, även hur snyggt jag kan tycka det är hemma hos andra, kunde jag faktiskt inte låta den här sötnosen stå kvar i butiken.
Man är väl inte sämre än man kan ändra sig......

Nu kommer jag inte gå helt bananas och byta ut allt här hemma mot den mer gyllene metallen, nä fullt så tokig är jag inte och dessutom håller jag envist fast vid att silver är mer min melodi.
 Men det kan nog bli så att jag kommer att blanda upp det mer kalla silvriga med det mer varma guldiga eftersom det på något sätt ger hela rummet ett mjukare intryck.

Så tänk vad en liten porslinsekorre kan få en på andra tankar och jag måste erkänna att jag skrattar lite för mig själv när jag går förbi den för förutom att jag alltid har hävdat att mässing är inte min grej så har har jag också alltid sagt:
-Några porslinsfigurer kommer aldrig innanför den här dörren.
Häpp som det kan gå.....

HÄR  köpte jag ekorrenHa en härlig start på veckan vänner!

Kramisar
T

7 kommentarer :

 1. Jättefin och den ser ut att passa bra hos dig! :)
  Ha en fin måndag!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Men oj så fin! Börjar dras mer och mer mot guld, tycker det är superfint, dock inte tagit in något här hemma...än... Ha en fin dag! Kramar L

  SvaraRadera
 3. Jättesöt, förstår att du inte kunde motstå den. Man är inte sämre än att man kan ändra sig på vissa saker. Ha en fin dag. kram Annika

  SvaraRadera
 4. Fin! Det är lite farligt det där med att säga "aldrig"vad gäller kläder och inredning ;-)

  SvaraRadera
 5. Vilken sötnöt! Nä, man är väl inte sämre än man kan ändra sig! Jag gillar nog också silver bäst, det känns mer som att det står sig, hos mig. Men jag har även mässing och har testat koppar i perioder också.
  Kram/maria

  SvaraRadera
 6. Men så himla söt liten ekorre! Förstår att du fastnade för den.

  Ha en fin tisdag!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 7. Vilken söt liten krabat. Förstår varför den fick följa med hem.

  SvaraRadera