lördag 2 januari 2016

Att plocka in en smula av våren

Nu är den väck
Ja i alla fall nästan, granen och stjärnorna i fönsterna är kvar, men annars är julen nedpackad i sina lådor.
Pjuuu, efter latmansdagar var det här som ett riktigt träningspass och jag noterar sådär någonstans i bakhuvudet att börja motionera är något jag måste ta tag i ....

Visst är det sorgligt att det redan är över, att det gick så fort men samtidigt är det så fräscht att plocka in en liten smula av våren och ändå kunna njuta av den ministunden av julen som trots allt ändå är kvar.

Så en blandning av jul och vår är väl en perfekt kombo såhär i början på året.Njut av kvällen vänner!

Kramisar
T

7 kommentarer :

 1. Gubben min hade 2 buketter tulpaner med sig hem innan nyår. Härligt med lite kombo tycker jag med. Det går snabbt men nu vill man blicka framåt mot våren.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Tulpaner= vår...fast kanske inte ännu iaf...vi har inte fått vinter än ;))....men den är på väg.
  Hopas allt är bra och må så gott !!
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Så vackert, och vårigt, med tulpaner. Här får julsakerna bli kvar över helgen sen sen ska de bort. Så fina bilder från ert nyårsfirande, jag har jättesvårt att få till några bra bilder i mörkret, trots nytt objektiv... Kram och hoppas du har kryat på dig.

  SvaraRadera
 4. Här blir julsakerna kvar ett tag till. Jag gillar ju både vintern och julen, men jag har redan börjat spana in tulpanbuketterna på affären. :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Längtar du redan; ) Kram Anette

  SvaraRadera
 6. God fortsättning! Älskar tulpaner i alla dess färger :-). Kram Sofia

  SvaraRadera
 7. Här har också tulpaner fått flytta in. Fast jag drar lite på julsakerna. Kanske jag börjar idag att plocka bort dem. Vackra dina bilder är. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera