torsdag 5 november 2015

Till årets julklappar

Jag vet....
kanske lite väl tidigt för några men absolut inte för alla. 
För vi är många som startar julklappsruschen tidigt. 
Försöker få klart julklappsinköpen, allt för att slippa den där sista stressen dan före, när många andra springer runt med svettpärlor i pannan och andan i halsen.

Nu tillhör jag också den skaran som säger -Nej tack till butiksinslagna klappar, jag vill gärna göra det själv, på mitt lilla vis och för att jag helt enkelt gillar att slå in julklappar, så länge inte tejpen anfaller.... men nu har jag varit förståndig och införskaffat en sådan där tejphållare, så att jag till och med slipper oroa mig för att få en tejpbit i halsen.

Men nu var det ju inte min tejphållare jag skulle tipsa om utan de söta små stjärnorna och granarna i trä som jag hittade på Netto för tio kronor paketet.
Hur fina som helst att använda som julklappsetiketter och för att tomten ska slippa läsa min spretiga och oläsliga text.......grävde jag i min "pyssellåda" och hittade några klisterlappar med God Jul på.
Och nu när jag tänker efter hade det nog också varit läckert med dymotext på, kan vara dags att investera i en sådan...

Vill man kan man ju också pyssla vidare och få till några fina julgranspynt, här är det ju bara att ösa på och låta fantasin och kreativiteten flöda, ett säkert tips för regniga dagar när barnen är något rastlösa och inte har något att göra.......

Själv pysslar jag vidare med mina julklappsetiketter och vem årets första inslagna julklapp är till, ja det avslöjas inte förrän på självaste julafton.......


Ha den finaste dagen vänner!

Kramisar
T

11 kommentarer :

 1. Men så vackert! Tyvärr har vi ingen Netto här...annars hade dom där varit en hit!

  KRAM på dig

  SvaraRadera
 2. Jättesöta små stjärnor.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Så sött,vännen....
  /Kram till dig!

  SvaraRadera
 4. Visst är det finast och roligast att slå in julklapparna själv !!....ute i handeln får man mest små kartonger som man ska vika ut och "slå" in julklapparna i...nää vad tråkigt!...Nu brukar inte vi köpa så mycket julklappar, men de få vi köper slår vi in själva ;))...........så fint du har slagit in ;))
  Kram bia

  SvaraRadera
 5. Vilka fantastiska bilder! Vill ha jul nu!! Kan du slå in mina paket vännen?
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. väldigt fina blir ju dina paket... jag vill också slå in själv och mannen bara suckar och tycker att det är så mycket smidigare om det görs i affären. Men nja, det blir ju genast lite mer personligt med egeninslagna paket!

  SvaraRadera
 7. Fint! Tycker du tar så vackra bilder, helt outstanding faktiskt, bland de bästa bloggbilder som jag har sett. Vore roligt om du ville berätta vad du har för utrustning, spec objektiv, och hur du tänker kring bilder.
  Hälsn
  Karin

  SvaraRadera
 8. Oj, vad fint! Tänk om jag hade sånt tålamod!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 9. Tjusigt. Den där tejphållaren har jag med, visst var det på det stora varuhuset som kartongerna vars innehåll måste skruvas ihop, kommer ifrån, ja saxen med för den delen. Spännande med nästa inlägg och platta kartonger.

  SvaraRadera
 10. Så himla härliga och underbara bilder ! Så fina paket härligt att bli lycklig ägare till ett så fint paket .Ha det gott fina du .Kramar Rita

  SvaraRadera
 11. Fantastiskt fina! Och som vanligt jättefint tagna bilder också.
  Ha en fin fredag. Kram

  SvaraRadera