tisdag 13 oktober 2015

Vintermakeover i vardagsrummet på gång

Här har det inte gjorts många knop idag
Jag har mest skrotat omkring eller rättare sagt legat som en hög i soffan och halvsovit.
I alla fall fram till tre-snåret, för då helt plötsligt fick jag för mig att det var dags att byta kuddar, plädar och lite annat smått och gott i vardagsrummet.
Japp, det somriga rosa och lite mer svala ska få ta en paus och det mer vintriga och varma, som fårskinn och päls ska plockas fram.
Det är allt lite pyssel med det där, hitta kuddfodral och jakten på den försvunna pälspläden är nya lekar här i svarta huset, om jag säger så.......jag kom halvvägs, sen tog energin slut, så nu ligger allt lite huller om buller där inne. Men det är helt ok jag tar tag i det imorgon igen när inte kroppen känns som tvåhundra ton och ögonlocken behöver tandpetare för att hållas uppe.
Så nu kvällsmat sen bedtime.
Ha en skön kväll vänner!

Kramisar
T

6 kommentarer :

 1. Jag gillar det där, att hösta till det. Jag är ju ett fan av det rosa, somriga också såklart. Men sen, pang, så vill man inte se det mer utan fram med det mer mustiga och ombonade.
  Och jag tycker du gör rätt, man ska göra så mycket man orkar. Resten hinner man nån annan dag.
  Så tycker jag och min förkylning iallafall! Kram...

  SvaraRadera
 2. Åh, det är så mysigt att "hösta till" det! Vad fint du gjort! Jag piffade ju vardagsrummet för ett par veckor sedan med lite rosa-lila och petrolblått på kuddarna tillsammans med grått överdrag till soffan. Blev en så varm känsla. Men om drygt en månad är det nog dags för vinterpiffet, med pälskuddar m.m... ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Här skulle behöva piffas också, men lusten vill inte infinna sig. Just nu ligger jag också på soffan och gör inte många knop. Vi kanske kan höras i morgon.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Då har du kommit en bit på väg i alla fall! Det lär väl ligga kvar till du orkar fortsätta.

  Vilken shopping du gjorde. Tur att din ring var kvar!
  Ska man göra så ska man inte byta ner sig... :)

  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 5. Va mysigt, jag tar mest bara fram ljusen och tänker dem när det blir höst. Kanske borde göra som dig och mysa till det lite mer.

  SvaraRadera