måndag 19 oktober 2015

När Mr Evil kommer på besök

Hej måndag!
Och här ligger jag nedbäddad i trassliga linnelakan med en förbaskad förkylning och en ansiktsnerv och kropp som protesterar så högljutt så jag knappt vet vad jag skriver.
Ingen överraskning precis, för som alltid när jag varit på roligheter och trotsat Mr Evil så vill han gärna visa sin makt och straffa min olydnad. Japp jag har gjort allt det där han inte vill att jag ska göra, skratta, prata, sjunga, sminka mig, äta, vara ute i väder och vind, helt enkelt umgås, leva och ha roligt.
Så nu får jag ta några dagar av en baksmälla, men jag kan lova att det var värt det, ja jädrans så kul jag har haft och då får en ansiktsnerv och kropp protesterar bäst de vill för jag skulle inte vilja vara utan denna helgen för allt smör i Småland, så det så.

Nog om tråkigheter istället tar vi den här härliga helgen från början.
Jag åkte ner redan i fredags med tåg  till Malmö, checkade in på hotellet och väntade på de andra två pärlorna.
Rummet var helt ok, bäst var såklart de stora fönsterna med de djupa fönsternischerna, bara älskar dem och jag skulle ge vad som helst för att ha sådana i svarta huset.
Visst vill man inget annat än att krypa upp där med en kopp varm choklad med en gosig pläd kring sig, läsa eller bara sitta och kika på alla människor som passerar förbi, eller bara att få pynta dem med stora adventsstjärnor och annat rassel nu till jul, japp en dröm helt enkelt.


Så kom de till slut, pärlorna Katarina och Helena och jag fick äntligen krama dem igen.
Helena hade med sig egenodlade persikor, bara en sådan sak, men de mättade inte hungriga magar så vi gav oss ut på stan för att käka.


Vi hamnade på ett mysigt ställe, som nu min något dimmiga hjärna totalt glömt namnet på, där i krokarna av torget och fick i oss både en supergod sallad och ett glas vin eller två.
Vi skulle inte på något sätt bli sittandes där, för vi skulle ju shoppa, göra Malmö stad men hej och hå plötsligt var klockan sex och då blev det minsann fart på de här damerna.Vi hann med två butiker, ha, ha, men vi gick definitivt inte tomhänta där i från. Värst påssjuka hade nog Katarina som hittade både kuddar som hon hade letat såååå länge efter och annat diverse rassel.
Själv var jag nöjd med en pytteliten kasse, för däri låg något som jag kikat på sen förra julen, så nu så slog jag minsann till....
Men mer om helgens roligheter kommer, för nu måste jag  svepa den där cocktailen av diverse febernedsättande och smärtstillande som Mr C kom med (jadå både han och store F ligger i Man flu, he, he....) och jag kan tala om att de glasen jag drack ur i helgen var bra mycket godare och roligare.

Ha en fantastisk start på veckan vänner!

Kramisar
T

11 kommentarer :

 1. Gha....din stackare :(
  Den där Mr /Mrs Evil är inneboende här & jag kan inte vräkas/Kryis Kram pårej!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig, din stackare <3.

  SvaraRadera
 3. Stackare! Krya på dig!! KRAMAR Anna

  SvaraRadera
 4. Hoppas du kryar på dig fort och kickar ut Mr Evil snarast möjligt, ni ser ut att ha haft en jättehärlig helg. Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Hoppas du kryar på dig. Och jag ser framemot fler bilder från helgen, ni verkar ha haft det hur bra som helst. Kram Annika

  SvaraRadera
 6. Men lilla stackars...:( ♥
  Hua hua... jag håller tummarna att förkylningen släpper å att det värsta onda drar sig tillbaka snabbt.
  Så flinar jag lite här din knasfia... nu har du ju avslöjat det hemliga jag hade i min påse och inte skulle visa förns om några dagar....haha....(det gör inget)
  Ta det lugnt nu och bädda ner dig ännu djupare några dygn gumman!
  tack för att du finns och en massa kramar o pussar till dig!
  Katarina

  SvaraRadera
 7. Usch vad jag lider med dej.... Jag har beklagat mej för att knappt ha sovit inatt, fy på mej! Hoppas du snart är fit for fight igen <3
  Ni verkar ha haft en riktigt trevlig helg och det kan man leva länge på ;)

  Kram P

  SvaraRadera
 8. Hoppas att du kryar på dej fort :) Ni verkar ha haft en himla trevlig och mysig helg .Ja det kan man leva gott på ett tag .Kramar Rita

  SvaraRadera
 9. Låter som en härlig helg... hoppas du snart är på benen igen!

  SvaraRadera
 10. Låter som om du ända hade det jättetrevligt i Malmö/Skåne och att du snart är back in business. Kram och krya på dig. /Pia

  SvaraRadera
 11. Tur att du hade trevligt när du har så jobbigt nu. Önskar dig det bästa och att du verkligen känner dig bättre snart.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera