måndag 14 september 2015

Bästa i höst, en skön och snygg stickad tröja

Hej nya höstvecka
Är ni laddade för sju nya orörda dagar?
Himmel vad veckorna rasslar på och jag vet inte hur det är med er men jag får nästan hjärtsnörp när jag ser att Blossa redan börjat göra reklam för sin årsglögg.
Jissses, är vi redan där? 
För mig känns det som om vi bara firade midsommar för någon vecka sedan och jag har precis börjat inse att sommaren har tackat för sig.

Och det börjar synas i garderoben, ja att sommaren gjort sitt och den kalla årstiden är på g.
Sommarkläderna börjar hängas längre och längre in och de varma, goa tröjorna letar sig allt mer fram och vill liksom säga -Tjena det var ett tag sen.
Ett och annat nytt har också letat sig hit, bland annat en härlig och skön tröja från Monrow som jag mer eller mindre levt i sen jag packade upp den.
Det måste väl ändå vara garderobens stöttepelare, en tröja som kan matchas till det mesta och som kan både dressas upp och ner.

Som här till ett par slappa zebrajeans, en favvostil för mig, men jag skulle lika gärna kunna matcha tröjan till ett par snygga kostymbyxor när jag ska till jobbet.
 Kan vara det bästa köpet i höst, en snygg stickad tröja.

Har du börjat köpa höstkläder?

HÄR  hittar du tröjan (jag har storl S i min)
Jeans från LindexOpps tiden springer iväg...... måste iväg.

Ha en bra start på veckan vänner!

Kramisar
T

10 kommentarer :

 1. Näpp...inga höstkläder ännu här hos mej ;).....har en alldeles för "stor" garderob, så det blir inte mycket nytt här (säger jag nu ja, hehe )...drar ur på sommar kläderna ännu ett tag...vid 10 grader ungefär går gränsen för mej. Då börjar jag ta fram höstkläderna...är ganska varm av mej också...så tjocka tröjor är inget för mej ;)))....jättefin outfit !
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Jag älskar stickade tröjor och bär dem så ofta jag kan, snygg var den du har. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Visst märks hösten när bootsen har letat sig ut ur garderoben och det inte lika ofta blir barfota i sandaletten. Tjocka tröjerna har börjat locka mer än bara ben...både vemodigt att lämna sommarkläderna ett helt år och rolig <att styla sig i snygga höstkläder.

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 4. Så snygg är du vännen! Och bilderna underbara!!!!!
  Hade likadana byxor idag, men de är väldigt korta på mig, fattar inte varför de inte är det på dig, du är ju längre än mig. Hmmmm
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Du är så fin.... ja men visst går det hur fort som helst. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Hej där snygging! Underbara bilder! Jo du, visst går tiden fort!!!
  Jag har köpt några fina höst-godbitar faktiskt.
  Kram och ha en fortsatt fin ny vecka!
  /Maria

  SvaraRadera
 7. Lika snygg som alltid. Jag har inte riktigt kommit igång med höstshoppingen, men jag har en lång lista som säkert kommer betas av vad tiden lider:) En favoritklänning har jag i alla fall köpt:)
  Ha det gott vännen
  Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Snygging där. Än har inte några nya höstkläder landat i min garderob men det känns som det är dags. Ha en fin dag. Kram Åse

  SvaraRadera