måndag 17 augusti 2015

Marockansk lykta till min lilla orientaliska oas

Då var både semester och sommarlov slut!
Idag är det tillbaka till vardagen igen och de där fem veckornas ledighet försvann i en rasande fart.
Som tur är har inte sommaren tagit slut för det, nej bättre väder än vad det bjuds på nu, har det ju faktiskt inte varit på hela sommaren.
Så den där uppgivenheten om att se sommaren 2015 fladdra förbi utan att få de där sköna utedagarna och kvällarna har förbytts till en ren glädja, äntligen kan vi sjunka ner i några av våra utemöbler och njuta av sol och värme.

Även om jag kanske inte är lika entusiastisk över att fixa och köpa saker till trädgården som i början på sommaren, då jag mer laddar som en frustrerande tjur som efter en hel höst och vinter inne, bara vill ut, ut för att få dra igång med alla de där projekten som jag har planerat för under vinterhalvåret, så hittar fortfarande en och annan pryl hit.

Som den här marockanska lyktan, som jag faktiskt spanat efter ett tag, så när jag ramlade över den på rea högg jag som en kobra.
Den är så fin och den passar perfekt på vår inte så stora altandel, som så småningom ska växa fram till en liten orientalisk oas är det tänkt.

Ja mycket mer än så kommer nog inte hända i trädgården i år, jo förresten, ni vet det där tunga åbäket jag skrev om för någon dag sedan, kommer förmodligen i morgon, saken är bara den att den blev "bara" 200 kilo tyngre än vi först hade tänkt så nu är det en 400 kiloshistoria som ska flytta hit..... fortsättning följer....

Liknande marockansk lykta i olika storlekar, hittar du HÄR 
 Ha en bra start på veckan vänner!

Kramisar
T

4 kommentarer :

 1. Superfin lykta! Jag håller med, i början av sommaren är man som mest ivrig att fixa och dona utomhus, men det smartaste är ju förstås att vänta (med en del i alla fall) till slutet för det är ju då man kan fynda på rea :)
  Härligt att sommaren kom till slut, det här behöver man inför hösten!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Så snygg lykta! Passar perfekt till bordet. Jag håller med, man är inte lika ivrig att fixa i trädgården nu som i början av sommaren. Hoppas att du får en fin start på veckan! Keam Camilla

  SvaraRadera
 3. Åh,så vacker lykta ♡ ...
  Här njuter vi fortf semester'n men...
  givetvis hinns en stor Kraaam till dig med!

  SvaraRadera
 4. Gillar den Marockanska stilen...a la Lulu Carter, hihi....men nåt i den stilen kanske ;))...
  Hade mycket av den stilen hemma för ett par år sedan, men nu har stilen ändrats lite...lite rå stil blandat med lite modernt och lantligt, en salig blandning på ett vilsamt sätt ;))...lite ljusare färger också...här ändras det ganska ofta, hihi...men inte allt kan man ju ändra på, om man inte ska helrenovera hela huset förstås !!!!och det ska vi inte ännu iaf ;)).............veckan ska bli solig och varm...det tackar vi för !!!...bra start inför resan som stundar...ha det gott i solen nu ;))
  Kramisar bia

  SvaraRadera