fredag 3 juli 2015

Tine K, bästa hjälpredan på uteplatsen

Njuter ni i värmen?
Tycker det är helt fantastiskt underbart, men igår spenderade jag en hel del tid i skuggan, skönt det också.
Här på uteplatsen har Mr C byggt en platsbyggd bänk och där kryper jag gärna upp i hörnan och coolar ner mig, gärna med en bok eller paddan som sällskap.
Härligt och ha ett sånt där krypin, när man vill slappa en stund och kanske till och med ta en nap.

När jag ligger där och filosofera och planerar har jag utsikt över min nya bricka från Tine K som hittade ut i trädgården igår.
Perfekt på alla sätt, den kan bara stå där och se snygg ut eller så använder jag den till att bära in och ut saker, vilket det blir en hel del av när jag är ute en hel dag i trädgården.
Alltid blir jag sugen på något och det är lunch, fika, vattenpåfyllning, ja ni vet, mycket spring blir det och då är brickan en idealisk hjälpreda.

Jamen jag är nöjd och jag tror nog att den ska trivas där på utebordet.

Brickan köpte jag i en butik i Halmstad men du hittar likadan HÄRHa en mysig dag vänner!

Kramisar
T

13 kommentarer :

 1. Praktisk och läcker. Att ha en bricka är perfekt när man ska släpa ut lite allt möjligt till bästa platserna. Jag har en i bambu som jag fått för evigheter sedan. Ha en skön dag/ Pia

  SvaraRadera
 2. Jag njuuuter av värmen. Älskar't! De ljumma kvällarna är bäst. Ska strax gå ner till Bråviken och lägga mig på bryggan.

  Jättefin bricka!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Snygg bricka...jag gillar den naturliga stilen just nu...rotting, bambu osv.
  Idag får vi också den riktiga värmen...upp till 30 grader...härligt då att sitta ute vid havet och äta ikväll....på en sommar restaurang här på ön ;))
  Sommarkram bia

  SvaraRadera
 4. Ja, äntligen blev det lite sol och värme :) Kram.

  SvaraRadera
 5. Jag njuter, även om jag hoppar mellan sol och skugga så är det skönt att kunna vara ute utan att bli vått och frysa. Önskar dig en fin dag. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. En bricka är bra att ha och är den dessutom fin så är det ju ett plus.
  Ha det underbart nu då :)

  SvaraRadera
 7. Vilken fin bricka! Jag har en vitmålad med kant och handtag som en elev har gjort till mig. Men jag hade gärna haft en lika fin som din. Kram Stina

  SvaraRadera
 8. Vilken fantastisk snygg hjälpreda du köpt.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 9. snygg bricka... och visst är det mycket som ska bäras ut och in. Vi har en jättestor bricka, men den blir tuung, lite som ett träningspas. Ett kort! :-)

  SvaraRadera
 10. Jättefin bricka! ..å dina pioner!!! Älskar denna vackra doftande blomma! Är så lycklig över mina tre blommor och ännu en knopp ser ut att slå ut! Lovely! Inte undra på att vi älskar sommaren!! Må bäst Tina! Kram ;-)

  SvaraRadera
 11. Waoo så fint ♡ ...
  Njuter av kärlek,sol & livet/Kram finaste!

  SvaraRadera
 12. Härlig med riktig sommar äntligen. Fin och bra bricka dör hos dig. Kram Suss

  SvaraRadera
 13. Jag gillar sol och värme men far lite illa när det blir så varmt som det har varit nu i dagarna två. Skuggan som gäller för mig.

  Fin bricka!

  Kram Linda

  SvaraRadera