tisdag 7 juli 2015

När inredningsklådan har lagt sig

Nej det gick inte
Efter att jag gått och sneglat på bänken under hela förmiddagen tog jag ett beslut och den transporterades en trappa upp och hamnade utmed den vita tegelväggen istället. 
Väck åkte också de mesta av prylarna och nu kurrar magkänslan jaaaa.

Det här är mer jag och mer min stil, är jag tokig eller????
Förmodligen, men ni som har samma diagnos, vet hur det liksom kliar i kroppen när det känns fel inredningsmässigt och det gjorde det när bänken stod nere i hallen mot den svarta väggen.

Men nu så inredningsklådan har lagt sig och det känns betydligt mycket bättre men det är bara lugnet före stormen för något annat är redan på g till väggen där nere.....
Jag vet tokig är bara förnamnet.


Nu kvällsmat!

Ha en fin kväll vänner!

Kramisar
T

9 kommentarer :

 1. MMMMMM så snyggt!!! Stort gilla på detta.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Jag vet, lider också av samma diagnos, flyttar runt, hummar, flyttar tillbaka, suckar, undrar om jag ska börja om från allra första början och slänga ut allt.... Visst är det jobbigt ;)
  Tycker att bänken gör sig bäst mot vita tegelväggen faktiskt! Riktigt fint!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Det där blev jättesnyggt...! Och bänken, ja den är ju to-die-for!

  SvaraRadera
 4. Haha jag känner igen det där. Det måste ju kännas rätt så är det! Så fint det blev, precis min stil även!:) Härligt stilleben. Och så vackert med snäckhalsbandet mot träet!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jamen det är blev ju också jättefint! Haha, ja vi är nog lite tokiga till mans. När det inte känns rätt så sätts en process igång. Det undermedvetna arbetar ständigt på hur man ska göra det "rätt". Vilken befrielse när man väl hittat rätt!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Det blev snyggt det här med tycker jag.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 7. Superfint med det mörkare trät mot den vita väggen.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 8. Det blev verkligen fint! Nu ser man den vackra bänken, det blev så fina kontraster. Du har verkligen ett fint öga för inredning och hittar alltid rätt. Det är så roligt att följa dig.
  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Yvonne blir så fantastiskt glad över dina ord och jag hoppas såklart att du ska fortsätta att trivas här inne hos mig. Ha en fortsatt skön kväll. Kram Tina

   Radera