torsdag 16 juli 2015

En uppfräschad altan

Här händer saker
Vår lilla altan som gör att vi inte druttar rakt ut i trädgården utan kan ta oss ner på ett mer behändigt sätt har fått sig en uppfräschning.
Från att ha dragit mer åt gult och haft ett lätt överdrag av grönt så har den rengjorts och nu laserats in i en svagt grå färg, ja Skimmergrå som den så fint heter.
Först blev jag alldeles förskräckt och tänkte nej, nej den ser blå ut, ljusblå och det var definitivt inte vad jag hade tänkt mig, men jag tror nog det blir bra i slutändan, den ska bara "mogna" till sig lite, sen så kommer den ser sådär grått sliten ut som jag vill ha det mot det svarta huset.

Sen ska det såklart piffas till men hur har jag inte riktigt bestämt mig för, altanen är ju som sagt inte så stor och vi har redan ett antal sittplatser i trädgården så jag klurar lite på hur vi kan använda den på bästa sätt.
Ni vet sådana där riktigt världsliga och svåra bekymmer....


Han är en riktig arbetsmyra den där Mr C.....


....och min uppgift här i livet är att vara hejaklacks och arbetsledare och jisses så bra jag är på det, glada tillrop från solstolen som peppar Mr C ännu mer, hmmmmm...
I alla fall uppskattar han när jag servar med kalla drycker och kaffe med godsaker till fikat och då gör det nog inte så mycket att jag går här och hummar om altanen är blå eller grå...


Nu ska jag ge mig iväg till Maxi för här ekar kylskåpet tomt och så kan vi inte ha det. Tre killar som ständigt är hungriga behöver ett välfyllt kylskåp, så dags att åka.

Ha en förträfflig dag vänner!

Kramisar
T

16 kommentarer :

 1. Jättefint! Vi har ju just gjort likadant, gillar den grå färgen på trallen. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Fint det kommer att bli när allt är färdigt! Maxi tar jag imorgon.

  Ha en bra dag fina du! Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Haha, skön bild den där sista! Och vad snyggt. Härifrån Enköping ser i alla fall färgen inte blå ut, utan helt klart grå ;-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Kommer bli jättefint när allt är klart. Maxi gjorde jag i måndags, så här är det färdighandlat inför helgen.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Men ååå va duktiga ni är!
  Både arbetsmyran och hejjarklacksledaren..;)
  Supersnyggt ser det ut att bli och det där är praxis så som jag ville ha vår altan..men det blev inte alls så...inte ett dugg så....kanske nästa år..;)
  Ha en fin dag vännen!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 6. Det ser jättefint ut, kul med nytt och fräscht.
  Haha, vilken härlig bild den sista:)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Vad fint det blir med lite färg, man får en helt ny känsla/kärlek till det gamla. Vi har oxå målat. Nu måste det piffas där med, usch så jobbigt.

  SvaraRadera
 8. Så snyggt....Jag gillar din position. Kram Anette

  SvaraRadera
 9. Snyggt! Skönt att få vara hejaklack ibland. Kram Anita

  SvaraRadera
 10. Åh, så snyggt! Vårt däck har vi aldrig varit noga med att olja in, och nu är det ganska grått, det vi lade först. Men det skulle nog må bra av ett lager lasyr!? Ska nog ta och kolla upp den där skimmergrå! Fabrikat?
  Åh, jag känner så väl igen mig i det där hummandet... vårt däck är rätt stort, men så står liksom spa-badet mitt i och jag vill gärna få plats med en matgrupp.... Jag grunnar på var, bygga ut??? och samtidigt kliar mannen sig i huvet över mina planer... ;)
  Kram/maria

  SvaraRadera
 11. Så fint det blev, och en toppenfin färg tycker jag ;-)

  SvaraRadera
 12. Åh så snyggt!! Jag gillar den där gråblå färgen :).
  Kan man anlita mr. C tro *S*. Har en del projekt som skulle behöva färdigställas, men en utlandsarbetande sambo får man inte så mycket hjälp av :)).

  KRAM, fina!

  SvaraRadera
 13. Åh vad snyggt det blev!! Älskar färgen!

  SvaraRadera
 14. Så tacksam om du kunde skriva vad färgen heter;)

  SvaraRadera