måndag 22 juni 2015

Sommarens morgonrutin

Idag som de flesta dagar har jag varit uppe med tuppen
Men istället för att omedelbart gå ner och brygga kaffe och fixa frukost, snörade jag på mig gympadojorna och tog en morgonpromenad.
Det har varit en strålande morgon och jag stoppade inte några hörlurar i öronen med dånande musik utan jag har gått och lyssnat på tystnaden som då och då har brutits av härligt fågelkvitter.

Jag blir så fylld av sprudlande energi och fast jag inte på något sätt kan gå bort min smärta så hjälper det trots allt att fylla på depåer som både är slitna, trötta och orkeslösa.
Nu håller jag tummen att det här kan bli en morgonrutin under sommaren för oavsett hur man mår så tror jag fullt och fast på att alla mår bättre av att röra på sig i den mån man kan.


Efter en frisk och skön promenad väntade nybryggt kaffe som Mr C hade gjort till mig innan han drog till jobbet, så efter en skön iskall dusch så var det bara att hälla upp den heta, svarta drycken och njuta av den i sängen medan jag tog en bloggpromenad.
Vardagslyx på högsta nivå....

En härlig start på en ny sommarvecka som jag hoppas levererar något bättre väder, både morgonpromenader och allt annat känns ju faktiskt lite lättare då.

Ha en strålande dag vänner!

Kramisar
T

8 kommentarer :

 1. Du har alldeles rätt! En promenad på morgonen stärker både kropp och själ :)
  Önskar dig en fin dag!

  Kram Jonna

  SvaraRadera
 2. Hej fina Tina <3
  Ja, det är jag helt säker på. Sen jag började på yogan har jag märkt stooor skillnad på mig själv, det är som religion för min kropp :)
  O utan lurar i naturen tror jag med på, då kan man stanna upp mer och njuta av promenaden istället för en massa skrän i öronen..
  Hoppas ni haft en fin midsommar vännen... Ska läsa ikapp mig nu :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Härlig morgon rutin ;))....vi flyttar ut till torpet i morgon och då ska jag sätta igång med lite bättre rutiner också...raska promenader och yoga får det bli ;))...vad sista bilden var läcker...
  Kram och hej från Bia

  SvaraRadera
 4. Verkligen skönt med en morgonpromenad! Och ja nu håller vi tummarna för att sommaren levererar!

  Kram och fina bilder!
  Malin

  SvaraRadera
 5. Morgonpromenader är en lisa för själen. Jag går ca 40 min med Lykke varje morgon. Och nu när jag är ledig har jag först gått en lång tur m henne, sedan lämnat henne hemma och gått ut igen, en snabbare sväng själv.
  Härliga bilder.
  Kram på dig vännen

  SvaraRadera
 6. Härlig start på dagen... morgonpromenad är det bästa tycker jag!

  SvaraRadera
 7. Åh så härligt! Jag har också en sådan tanke inför semestern, att starta dagen med en morgonpromenad. Ni var så fina på midsommarkalaset och jag undrar varifrån din svägerskas snygga tunika är ifrån..... Nyfiken på det. /Birgitta

  SvaraRadera
 8. Låter som en fantastisk start på dagen! Älskar att börja mornarna så där!

  Kram Lena

  SvaraRadera