tisdag 30 juni 2015

Renhorn - check

Jag har letat och letat
Ringt på annonser och inte fått något napp eftersom de redan har flyttat till en ny ägare.
Fast jag egentligen är lite rädd för de där skallarna så har jag ändå velat ha ett horn på väggen, ni vet det där med att ha fått en bild i huvudet.....

Men nu så jajamän jag har hitta det, till och med utan den där skelettet som får mig att rysa en aning och jag är så galet nöjd.

Hittade det på Åhléns av alla ställen, en ren tur måste jag säga och äntligen kan jag lägga detta detektivjobb åt handlingarna.
Nu ska jag bara fjäska för Mr C så det kommer upp på väggen, jaaadå tror minsann att det kommer bli så fint så.

Renhorn stort (det jag har) hittar du HÄR
Renhorn mindre hittar du HÄRNu lite kvällsmat!

Ha en fin kväll vänner!

Kramisar
T

7 kommentarer :

 1. Det ska bli spännande att se vad du hittar på för något med detta horn.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Jag tog hem ett par rådjurshorn från mina föräldrar för ett tag sedan. Tanken var smyckeshängare, men nu måste jag ju avvakta och se vad du ska göra...det är säkert en toppenide !! Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Kul att du äntligen hitta det du sökte!
  Själv har jag aldrig förstått mig på det där med horn men då blir det mer till er andra. :)

  Fiffig skohängare du fixa.

  Grattis till era 19 år! 20 år nästa det är värt att fira. Vi firar också 20 år nästa år fast inte som gifta. Men vi har hängt ihop så länge då. Då tänkte jag att vi skulle ta med barnen på resa. Ev till Turkiet där vi fira vår bröllopsresa.

  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 4. Kul...min man som är jägare får absolut inte hänga sina horn på väggarna här inne. Han har dom i förrådet haha. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Hittade ett par jättefina kronhjortshorn i skogen :) Men vet inte alls vart eller om dom kommer upp. Har legat i garderoben ett tag. Jättefint :)
  Kram och ha en fin dag

  SvaraRadera
 6. Jag har den lilla varianten. Köpt på Åhlens förra året, om inte förrförra. De har fått in dem igen alltså. Så snyggt och naturtroget! Kommer bli toppen med ditt stora! =)
  Kram/Maria

  SvaraRadera