tisdag 9 juni 2015

Ett T-fat har landat i svarta huset........

Men åååå vilken härlig morgon
Även om jag känner mig trött och sliten efter en trist natt, så är jag ändå lycklig, jag kan liksom inte vara annat när solen strilar in genom fönstret och signalerar -det kommer bli en fin dag idag.
Att vakna till en klarblå himmel är för tillfället som att vinna högsta vinsten och tänk så underbart om jag kan få slänga mig i solstolen senare i eftermiddag någon timme eller två.
Tala om att jag törstar efter sol och värme.


Där ser ni också en av sakerna som fick följa med hem från Göteborg i fredags.
Ett T-fat har landat i svarta huset......
Eller i alla fall en Design Letters Tallrik som jag köpte hos Royal Design som har öppnat butik i Göteborg.
Måste säga att det är som en dröm att strosa omkring där bland alla designprylar, jag menar är man ett stort fan av design och form är det som att komma till himmelriket.

Alla Design Letters produkter hittar ni HÄR


Nu ska jag fortsätta att leta trädgårdsinspo, har i alla fall letat upp dynor till vår bänk ute i pergolan som jag hoppas vi kan åka och kika på någon eftermiddag, men allt annat....det är mycket kvar om jag säger så.

Ha en fantastisk dag vänner!

Kramisar
T

4 kommentarer :

 1. Längtar såklart till ledighet så man hinner åka runt och kika på saker... och handla lite...: )

  SvaraRadera
 2. Fint fat och mugg som passar dig :) Mysiga bilder. Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Jag kan inte annat än le när jag ser ditt tips om vindspelet! Jag var bortbjuden och sov över i ett gästrum! Varmt var det och jag var tvungen att ha fönstret öppet! Utanför hängde precis ett sådant där klockspel och lät hela natten. Det var svårt att svara Ja och låta övertygande när värdparet frågade om jag hade sovit gott i deras gästrum! Mitt tips får bli att inte hänga det för nära ett sovrumsfönster!
  Önskar dig en fin fortsättning på veckan!
  Kram M.E

  SvaraRadera