tisdag 23 juni 2015

En dag för hemmaspa

Vad gör jag......
när regnet står som spön i backen och himlen är som en grå och trist betongvägg (nu är ju i och för sig en betongvägg väldigt snygg, men ni fattar...).
Jo jag försöker mysa till det med att tända ljus, massor av ljus, jag plockar in väldoftande pioner som skapar en känsla av blompoesi och jag försöker skapa någon form av ett hemmaspa. 

Nu är jag inte sådär väldans bra på det måste jag villigt erkänna men jag har gjort mitt bästa.
Bland annat har jag smetat in ansiktet med någon svart massa som ska vara förskräckligt bra mot allt läskig som tydligen inte ska finnas i mitt ansikte och så har jag gjort det där som jag faktiskt har lite fobi för, försökt ta hand om mina fossingar.

Inte min grej, men de där två var i stort behov av omvårdnad och kärlek och det har de baske mig fått.
Jag avslutade hela proceduren med att smörja in dem med en skön fotkräm från L:a Bruket, joda den verkar har gjort underverk med mina torrisar och de är betydligt gladare.
Tror minsann att de är redo för en härlig sommar på stranden, hör ni det vädergudar, vi vill känna sand mellan tårna och vicka de tio till svängig, hög musik på after beachen, inte gömma oss i sockor när det är JUNI.....
Så come on släng in lite sol och värme för vi är sannerligen mer än redo.

Ni hittar fotkrämen på rea HÄR
Kokosljus hittar ni HÄR 


Ha en skön kväll vänner!

Kramisar
T

10 kommentarer :

 1. Underbart mé hemmaspa ♡ ...
  Njuuut/Kram finaste!

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt! Jag håller precis på att förbereda för lite spa här nästa vecka. Nu fick jag allt lite inspiration. Här skall vi precis äta ute, men en skur förstörde allt, eller kanske det går att sitta ute, annars får vi väl springa in. Kram helena

  SvaraRadera
 3. Härligt! Det borde jag med göra. Här på landet har vi riktigt bra väder, en skön kväll ute i solen. Hoppas den kommer till dig med snart.
  Ha en skön kväll
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Det där borde jag göra oftare. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Låter som en perfekt grej i detta tråkig väder!
  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 6. Det ser i varje fall enormt proffsigt ut....bara så att du vet. Kramen
  http://happyvardag.se/2015/06/23/nar-dagarna-fylls/

  SvaraRadera
 7. Vad mysigt! Fötterna är nog det jag tar bäst hand om på min kropp... haha... ;) Har fobi mot raspiga hälar... hu.... ;)
  Tack för tips på fotcreme, själv använder jag scholl, mot spruckna hälar. Riktigt bra, faktiskt. Tro´t eller ej ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 8. Mysigt med ett litet hemmaSpa.

  SvaraRadera
 9. Tänkte köpa sådana där påsar som många bloggat om till fossingarna. Ska ju vara så bra. Men lite forcreme måste dom ju ha efter det.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 10. Vi häller upp lite kall flädersaft i vår fina Ponny karaff och testar nya elektriska fotfilen här... Regnet öser ner idag igen tyvärr...

  SvaraRadera