torsdag 25 juni 2015

Bakom ögonlocken bränner tårarna

Japp det blir en dag att svepa in sig i en skön sjal....igen
Och dricka mycket hett kaffe, tända ljus, äta goda kakor (recept hittar du HÄR) och bara mysa.
Bikinin ligger och skrattar hånfullt åt mig och trädgården behöver verkligen ett röjatag, men varken beachen eller trädgårdspyssel är särskilt lockande.

Jag börjar verkligen bli allvarligt deppig, inte bara för vädret, det är som det är, utan min sorgsenhet beror mest på att ingen av de mediciner jag har provat verkar ha någon effekt på min smärta, vilket innebär att det är väldans svårt att hålla humöret uppe och vara den där tjohooo-tjejen.

Jag försöker verkligen, ni som varit med ett tag här inne hos mig vet att jag har ett riktigt jävlar anamma och ger inte upp i första taget men ibland tappar även den starkaste fotfästet, jag är liksom inte mer än människa.

Just nu är det en sådan period när frågorna är flera än svaren, i magen fladdrar fjärilar oroligt och bakom ögonlocken bränner tårarna.

Jag vet att det är övergående, jag vet att jag hittar styrkan igen och jag vet att jag snart skrattar och ler igen, men idag.....idag får det vara en sådan där dag när ledsamheten tröstas med en gosig sjal, hett kaffe, tända ljus och en god kaka.
Ta hand om er vänner!

Kramisar
T

31 kommentarer :

 1. Styrke-och energikramar till dig Tina ❤️ Som håller inspiration och humör uppe nästintill alltid. Du är en riktig fighter! Ta hand om dig!

  SvaraRadera
 2. Det kan kännas hopplöst, jag vet. Men precis som du. . . det finns bättre och sämre dagar.
  Låt dig få känna så. Det kommer en ny dag i morgon.
  Kram N

  SvaraRadera
 3. Vi skickar en om att ÄLSKA bok till dig som kanske piggar upp. Titta in till oss och lämna din lev adress. Kramar!

  SvaraRadera
 4. Många varma styrkekramar till dig! Hoppas det vänder snabbt!

  SvaraRadera
 5. Åhh stackare.. Värsta dagarna är ju dom deppiga och jobbiga. Bra att du tröstar dig med kaffe och värme. Snart så kommer solskenet och vips så hittar ni rätt medicin också förhoppningsvis. Varm kram/ Pia

  SvaraRadera
 6. Stor kram , hoppas på bättring snar.t Bittan

  SvaraRadera
 7. Har du varit i mitt skåp i köket och lånat en kaffemugg? :) Har samma som din, köpt på Indiska vid ett besök i forna hemstaden. När jag läser om det du fajtas med förstår jag hur det måste kännas trots att du och jag inte har samma sjukdomar/sjukdom så vet jag hur förtvivlan/vanmakt kryper genom hela den egna kroppen-själen. Jag har varit nere i botten så långt det går att komma när jag blev sjuk för några år sedan, det var jag övertygad om att jag inte skulle går igenom utan helt enkelt somna in, men idag är jag ännu kvar i livet. Ingen människa som hurtigt säger orden men, du som ser så fräsch ut bla bla bla kan väl inte vara sjuk har ont.

  Måste man ser lidande ut vid möte av människor för att bli trodd. Idag lever jag med mina sjukdomar och gör verkligen det bästa för att livet ska går sida vid sida med mig, och få ut det allra bästa av just livet. Det är inte lätt och allrahelst inte när det går i skov. Men tacksam är jag att varje dag kunna stiga ur sängen öppna min dörr ut mot en ny dag, naturen med sitt skönsjungande fågelkvitter, ingen medicin kan ersätta det. Får man också en sjukdom följer en följdsjukdom med, vissa sjukdomar är på det viset, och naturligtvis fick jag en följdsjukdom en farlig sådan. Så länge livsgnistan finns med på resan så länge går allt bra.

  Önskar dig allt gott och hoppas innerligt det onda du känner t.o.f ska lämna dig ifred.

  SvaraRadera
 8. Söta fina Tina... <3
  Du är verkligen en kämpe utan dess like.
  En person jag beundrar och ser som varm och med ett stort hjärta.
  Svep in dig idag. Va rädd om dig.
  Och här kommer ett helt gäng varma omslutande kramar som bara vill torka tåranar dina...
  /Anna

  SvaraRadera
 9. Krya på dig! Skickar ett fång med kramar och hoppas att du snart får en bra medicin. Kram Stina

  SvaraRadera
 10. Skickar styrkekramar till dig! Hoppas att det snart vänder och att ni hittar något som funkar för dig. Att leva med ständig smärta är ju fruktansvärt. Kram Camilla

  SvaraRadera
 11. Ja,jag vet kära Tina & förstår vad du går igenom gör ont i ♡ -at mitt!
  / Styrke- Krya - på- Dig Kraaamar i massor

  SvaraRadera
 12. Ta hand om dig!
  Kram, Catarina

  SvaraRadera
 13. Många kramar till dig!!

  SvaraRadera
 14. Lilla vän! Vill så gärna ta dig i famn och ge dig en bamsekram! Lider med dig! Ibland måste man bara få släppa taget och vara ledsen!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 15. Inget vidare att inte må så bra, men jag förstår dej faktiskt för jag känner mej också lite nedstämd just nu...även fast vi har flyttat till torpet som jag alltid har gillat...men i år infinner sej inte glädjen riktigt...jag tror i mitt fall att det kan vara det dåliga vädret som vi haft....idag skiner solen här, men det är inte långvarigt...tyvärr !!
  Hoppas du snart mår bättre...och svep om dej den fina sjalen ;)
  Kram bia

  SvaraRadera
 16. Har du fått prova Trileptal? Det var det enda som hjälpte mig. Om det nu är ansiktsnerven som spökar. Kram!!

  SvaraRadera
 17. Å nej! Förstår att det är jobbigt och ledsamt. Stor kram.
  Vackra koppar.

  SvaraRadera
 18. Men finaste... Blir alldeles tårögd när jag läser dina ord... Det är för jä...igt att inga mediciner hjälper och passar! Så ledsen för din skull! Jag vet att du kämpar och är stark och tapper, men jag vet också att ingen orkar hålla humöret uppe hur länge som helst. Jag hoppas du hittar din styrka snart igen, eller det är jag rätt säker på att du gör faktiskt. För visst har du ett stort mått av jävlar anamma och det är tur det! =)
  Styrkekramar!!!
  /Maria

  SvaraRadera
 19. Jag blir så ledsen för din skull, lider med dig. Önskar så att din smärta försvinner och du hittar medicinen som gör underverk. Du är så stark och positiv, men ingen orkar vara det jämt.
  Stor kram från Maria

  SvaraRadera
 20. Usch vad ledsamt att du har det så tufft! Hoppas det vänder snart.
  Styrkekramar Anna

  SvaraRadera
 21. Det där låter inget bra. Hoppas allt bli bättre.
  Stor kram
  Maria

  SvaraRadera
 22. Skickar varma kramar genom cyberrymden!!!!!

  SvaraRadera
 23. Skickar en krya-kram! 💕

  SvaraRadera
 24. Önskar jag kunde skriva något som tröstar...
  Önskar jag kunde svepa med ett trollspö över dig med lindring...
  Önskar jag kunde hjälpa....
  men jag kan skicka en kram och det gör jag mer än gärna. Kanske kan värmen från oss alla som skriver till dig ge dig ny styrka till att orka.
  Kram fina du!

  SvaraRadera
 25. Lilla hjärtat! Hoppas att du haft en bra dag trots allt. Du kämpar ju på så otroligt starkt bland orkar man bara inte. Ibland måste man få vara liten, svag och bara gråta.
  KRAM!

  SvaraRadera
 26. Lider med dig och försöker mig på att skicka över lite värme och lite styrka. Livet är verkligen inte rättvist. Håller tummar och tår för ett smärtunder.
  Och du, du behöver inte skratta och le hela tiden. Det rä befriande skönt med människor som delar hela sin livsvärld - inte bara de där utvalda små momentsen. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/06/25/nu-tar-jag-sommarlov/

  SvaraRadera
 27. Om du var här nu så skulle du få en stor kram!! Lilla vännen man får ha sådana dagar ibland! För att orka måste man få ha sina dagar också. Det är en styrka att gråta, sparka och vara arg. Då lossnar smärtan en hel del. Vet inte riktigt vad det är för smärta du har men jag har nog förstått att det handlar om din mage.

  Tänker på dig!
  Stor kram Carola

  SvaraRadera
 28. All styrka till dig vackra inspirerande kvinna!!

  SvaraRadera
 29. Skickar en stor styrkekram!!

  SvaraRadera
 30. Många varma kramar och styrka till dig!<3

  SvaraRadera
 31. Många hårda kramar till dig <3.

  SvaraRadera