fredag 1 maj 2015

Som i en sagobok

Har ni varit ute och demonstrerat?
Vi skippade det och tog en härlig promenix istället.
Jisses så vackert det är ute i skog och mark nu.
Naturen är som en sagobok och jag hade inte blivit förvånad om Näcken hade dykt upp där nere vid vattendraget eller att små älvor hade dansat omkring där bland alla vitsipporna.
Inte konstigt att det här är min favorittid på året (och julen såklart) man får nästan nypa sig i armen för att inte tro att man drömmer, solen som sipprar in bland tunna lövverk och allt stå liksom i startgroparna för att slå ut på riktigt, vackert helt enkelt.
Jag behövde det här, en stor insättning på må-bra-kontot och nu väntar bubbel och rökta räkor, japp livet är rätt så gott nu.Ha en fortsatt mysig kväll vänner!

Kramisar
T

9 kommentarer :

 1. Vackert! Själv har jag stått med händerna i jorden. :)

  Ha en toppen helg!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt väder ni ser ut att ha haft, vi har inte heller gått i några tåg men en liiten utflykt hann vi med mellan regnskurarna. Hoppas du har en skön fredag. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder! Det är en sån skön känsla i kroppen när allt ligger framför en och maj och juni är favoritmånader. Aha, då skulle man haft tid att åka till Freeport, men det ryms tyvärr inte denna helgen. Idag har det varit iskallt här, efter flera timmar ute åkte både mössa och en extra fleecetröja på.
  Ha en fortsatt mysig helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder, som ur en saga! Denna tiden är bäst. Allt ligger framför oss. Alla förväntningar, planeringar och bokningar. Vi har just bokat en tripp till Öland i sommar. Jag har för mig att ni var där mer eran röda fara:) Har du lite tips om vad man inte får missa där? Jag är rätt rastlös utav mig så jag åker gärna på massa utflykter. Berätta allt du vet och kan om denna ön:).

  Stor kram Carola

  SvaraRadera
 5. Så vackert! Våren är underbar! Kram Camilla

  SvaraRadera
 6. Vackert. Älskar att det är vår. Vintern får gärna springa förbi men den här tiden som är nu får sakta ner så jag hinner njuta.

  SvaraRadera
 7. Det bästa med den här sagan är att den bara har börjat…
  Nu ser vi fram mot en massa härliga dagar som höjer må bra
  kontot!
  En fortsatt härlig helg önskar vi Dig!
  Kram och nospussar från oss

  SvaraRadera
 8. Visst är det en ljuvlig tid vi har framför oss :) Och den har bara börjat.
  Du bjuder på så underbara bilder vännen <3 Kram och ta hand om dig

  SvaraRadera
 9. Beundransvärt att du orkar modella så fint! : )

  SvaraRadera