fredag 1 maj 2015

Odd Molly, Lovely Linen och mycket mer till vrakpriser

Tror ni jag fick städat igår?
Nope efter jag hade gjort inlägget, mailat och gjort en liten bloggpromenad, gick ögonen nästan i kors och jag tänkte att jag lägger mig på soffan i två minuter innan jag börjar städa. Jo tack, det blev två väldigt långa minuter.
Jag knoppade in rejält och vaknade inte förrän Mr C smällde igen ytterdörren och var hemma från jobbet.
Alltså hur trött får man vara på en skala..... och eftersom det där med städning inte kändes vidare kul att dra igång med kom Mr C med världens bästa förslag, vi drar till Freeport och smiter ifrån allt tråkgöra.


Och vilken tur vi hade. Det visade sig att de flesta butiker hade provkollektionsdagar, vilket innebär att de säljer de kläderna till vrakpriser.
Som ni ser fick en hel del följa med hem, men det är bara en bråkdel av allt jag skulle velat ha köpt, det fanns hur mycket snyggt som helst.

Jag gick mest bananas i Odd Mollybutiken, bland annat köpte jag den här jackan som bara är så urläcker. Tuff modell och snygga applikationer, kommer användas flitigt i vår/sommar.


Att jag är velig är ju ingen överraskning precis och när jag hittade de här skorna och inte kunde bestämma mig för vilken färg som skulle passa bäst, jamen då fick både följa med hem, sån är jag.....


Jag nosade till och med upp ett par Lovely Linen handdukar som är hur fina som helst. Har ju fått en släng av linnesjuka, tycker det är galet snyggt.


Ja och Mr C shoppade loss som bara den. Vem kan låta bli liksom när det är i princip gratis.
Tre par jeans, tröjor och sjalar, japp han var nöjd han med.


Så mitt tips till alla er som bor i närheten av Kungsbacka, missa inte deras kollektionsdagar som pågår under hela helgen, ni kan fynda kläder till kanonpriser, just nu sitter jag och grämer mig över att jag inte handlade mer......

Ha en härlig första maj vänner!

Kramisar
T

10 kommentarer :

 1. Vilket flyt att pricka in det. Och mycket roligare än städning. Bra initiativ av mannen din. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Vilka fina fynd! Jag har lite tankar om att sy en jacka/kavaj med lite broderier å applikationer, så jag blev lite full i fniss när jag såg jackan först ;-). Den är verkligen Urläcker!!!!
  Kram och ha en fin helg!
  Maria

  SvaraRadera
 3. i älskar billigt! Och linne-underbart! : )

  SvaraRadera
 4. Snygg jacka! Kul att fynda. Och mycket roligare att shoppa än att städa. Hoppas den nya medicinen som tröttar dig gör att du mår bättre också. Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Tack för tipset, har nära till Freeport :-)
  Så mycket fint du fyndade!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Du skojar! Ni var där! Det måste varit Mr C jag såg inne på Scorett??? Jag tänkte den mannen känner jag... eller känner igen! Var var var har jag sett honom!
  Jag kikade också in i några provkollektion affärer, Odd Molly var första men jag visste att grannarna snart skulle komma så det gick fort ;-)

  Kram på dig
  Sandra

  SvaraRadera
 7. Tur du sov ordentligt så du orkade göra så fina fynd. Dom där linnena hmrrr. Vill ha vill ha..
  Kram Helena

  SvaraRadera
 8. Vilka fina grejer och till ett kanonpris också.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 9. Snygga kläder ni fick shoppat!
  Varje gång jag har varit i den Odd Molly-butiken så har jag frågat mig var de har hittat "all skit", inget snyggt alls och bara storlek 1... men jag har aldrig varit där på provkollektionsdagarna, det kanske vore nåt ;-)
  Kram och ha en ljuvlig helg //J

  SvaraRadera
 10. Ja du vissa dagar blir inte riktigt som man tänkt sig... men shoppingen lät ju helt ok... du har en "klok" man... =) Stor kram Mia

  SvaraRadera