fredag 8 maj 2015

När man blir rörd till tårar

Vet ni igår hände något som gjorde mig rörd till tårar
Jag blev så galet glad och mamsen som bor hos oss för tillfället sa säkert tjugo gånger under gårdagen -Jisses vilka fantastiska människor det finns.

Jag blev så överraskad när jag fick två paket på posten igår, ja det ena hade jag själv beställt men det andra? Vad var det och från vem?
Jag smög upp paketet och blev alldeles stum av häpnad för däri låg den läckraste ringen, ett par ljuvliga sockor och det vackraste kortet med de finaste orden som gjorde mig varm ända in i hjärteroten.


Mia som läser min blogg dagligen hade skickat de här fina sakerna till mig och jag blir alldeles varm inombords när jag tänker på hur hon måste har noterat att jag ångrade mig såå att jag inte köpte den blåa ringen när vi besökte Strömma farmlodge och att jag älskar att skrota omkring i varma sockor.
Självklart åkte sockorna på direkt och den blå ringen kommer användas flitigt i sommar.

Tack snälla Mia för din överraskning, ett paket som gjorde min dag och som bara bekräftade det jag redan visste att jag har de bästa och finaste läsarna i bloggvärlden.Nu ska jag och mamsen gå ut och gå en liten runda.

Ha en mysig fredag vänner!

Kramisar
T

11 kommentarer :

 1. Vilken trevlig överraskning! Förstår om du blev rörd till tårar :)
  Men du är ju också så mycket värd det!

  Ha en toppendag!
  Kram Jonna

  SvaraRadera
 2. Tänk att det finns så fina underbara människor. Vilka underbara tossor. Stickar hon själv.. Kanske man skulle beställa. Kram Inger

  SvaraRadera
 3. Vad gulligt! Vi vill med ha gose-sockar... : )

  SvaraRadera
 4. WOW, det var verkligen inte dåligt, vad snällt av Mia =) Förstår att du blev rörd till tårar! Det finns verkligen snälla människor, men tyvärr så syns dom inte så mycket. Mer godhet i världen tack =) Det här var verklig fint och omtänksamt av henne, det beundrar jag! Mer såna människor =)

  Ha en jätte härlig helg!

  SvaraRadera
 5. Vilken överraskning! Så gulligt av Mia. Ha en fin fredag, kram Suss

  SvaraRadera
 6. Vilka fina människor det finna! Gör mig glad! Förstår din känsla. Fantastiska presenter.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Men oj vilken snäll och omtänksam människa....förstår verkligen att du blev rörd...det blev ju t.o.m jag, när jag läser det du skriver ;))såå snygga sockar också....jag brukar också skrota omkring i sockar...skulle gärna vilja ha dom också, hihi...
  Ha en fin helg nu;)
  Kram från bia

  SvaraRadera
 8. Vilken jättefin överraskning. Härligt med så underbara och omtänksamma människor.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 9. Jisses vad gulligt! Förstår att du blev glad!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 10. Åh så fint! Vilken omtänksamhet!
  Glad fredag till dig:)
  Kram

  SvaraRadera
 11. God morgon ...förstår att du blev rörd super fina saker du fått :) och vacker trädgård ni har :) trodde inget annat heller ;) ha en fin lördag kramen

  SvaraRadera