onsdag 27 maj 2015

Det blev väl bra det här

Jag hittade minsann en palm idag
som till och med drog åt det svarta hållet och då fanns det liksom ingen tvekan om att den skulle hem till svarta huset.
Och eftersom det är väldigt tveksamt att vi kommer elda i kaminen på tag, så plockade jag helt enkelt bort vedkorgen och placerade grönsaken där istället, jamen det blev väl bra?

Om någon är observant så skymtar det något annat där i bakgrunden som inte stått där förut, hm det blev en liten omflyttning på saker och ting när plötsligt store F skulle ha både soffa och ny tv i sitt rum och då var jag snabb att roffa åt mig den där fåtöljen som jag länge sneglat på.

Ni ska få se i morgon...Jaha vad är det här nu för palm om någon undrar.... ingen aning...
 I vanlig ordning så glömde jag såklart att fråga och hur den ska skötas, öhhh kanske skulle kollat det också... Men den är ju snygg och passar så bra där, så länge den lever i alla fall...


Nu ska jag falla pladask i sängen, det har varit en dag med både möten, mail och samtal som har varit så roliga, men gjort mig fullkomligt vimmelkantig så nu vila och en bloggpromenad.

Ha en finfin kväll!

Kramisar
T

12 kommentarer :

 1. Snygg palm och snygg kruka med!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Den är så fin, tokgillar färgen. Jag tror det var sådana jag hade i krukor ute för några år sedan.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Klart den palmen skulle med hem. Passar bra i Ernstsäcken. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt! Och Ernst-"kruksäcken" gillade jag! Kram Emma

  SvaraRadera
 5. Det är en dracena och den kan bli stor. Vi har några själva, och dom stammar upp sig ju större dom blir. Här har du en länk. https://www.blomsterlandet.se/Vaxter-och-tillbehor/Inne/Krukvaxter/Gronvaxter/Syddracena/
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 6. En sån krukpåse är jag sugen på....så fint. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Kan ingenting om palmer eller växter så jag hoppas någon annan här i kommentarsfälten kan hjälpa dig med skötseln. Men fin var den!!:-)

  Vill också ha roliga mail och möten….:-))

  Må så gott!/Cecce

  SvaraRadera
 8. snygg,,, jag aste skaffa lite nya snygga växter, det ser jag ju!

  SvaraRadera
 9. Jätteläcker palm :) och så kul att du bloggar flera gånger om dagen, gillar! Följer din blogg dagligen och älskar dina inlägg och alla fina bilder du lägger ut. Keep going!

  SvaraRadera
 10. Snyggt! Jag har en massa olika växter i den där färgen. Passar perfekt här också.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 11. Det är en jätte lätt växt att ta hand om, har en stor och en liten som jag flyttar ut varje sommar, sen när det blir höst får dom flytta in igen. Den stora börjar bli 4 år och den lilla är 3 år =)
  Men än har dom inte fått flytta ut för det är för kallt fortfarande.

  Nu den stora har börjat bli gammal så har bladen lossnat längst ner, så stammen syns mer och mer, men den är fortfarande snygg =)

  Just nu och på vintern så vattnar jag dom en gång i veckan. Och när dom är ute så får man vattna oftare för är det en varm och solig dag så måste man vattna en gång per dag. Vädret och klimatet bestämmer.

  Ha en jätte bra torsdag! Kram

  SvaraRadera