tisdag 4 november 2014

Vill du gå på fotokurs?

Vill du lära dig mer om din kamera och redigering?
Det ville KTH-maffian, så när vi var på Hotel Tylösand för snart två veckor sen kom finaste och bästa Kicki som driver Creandophoto och höll en workshop för oss.

Alltså den kvinnan, hon är en fantastiskt duktig fotograf, en inspirerande pedagog och är dessutom utrustad med en ängels tålamod, jamen tänk er själva att försöka lära ut saker till tre snattrande bloggisar som bombarderar en med typ tusen frågor....var.....
Var ställer man in vitbalansen? Vilket program redigerar du i? Actions, vad är det? Ja frågorna haglade och vi hann få svar på de flesta.
Det var de mest lärorika och inspirerande timmar jag har varit med om på länge och det var många aha-upplevelser för mig, både när det gäller fotografering och redigering.
 Jag skulle kunna sitta hur länge som helst och både lyssna och diskutera med Kicki, men som alltid går tiden alltför fort när man har det sådär ända in i vassen trevligt.

Men vet ni jag ska gå på en workshop hos henne på andra sidan året och det ser jag otroligt mycket fram emot.

Och det bästa av allt, om du bokar en workshop hos Kicki som hon skräddarsyr efter dina behov och uppger koden Tylösand får du 20 % rabatt.
Erbjudandet gäller för workshops i januari-mars 2015

Det mina vänner skulle jag säga är årets julklapp!

Kontakt med Kicki för bokning och prisuppgifter får du HÄR

Glöm inte kika in i kväll då jag har dragit en vinnare till halsbandet och en vinnare till armbandet plus att jag då vet hur mycket vi tillsammans har samlat in till Rosa bandet.

Ha den bästa tisdagen vänner!

Kramisar
T

15 kommentarer :

 1. Bästa goaste Kicki! Vi var så glada över att ha henne som föreläsare på vårt event!

  Ha en fin tisdag du också!

  Kram Kena

  SvaraRadera
 2. Men vad roligt - ja att få ha en privat lärare för bara er liksom, lyx!
  Du är ju så himla duktig med kameran så jag skulle gärna ha dej som lärare ;)

  Kram P

  SvaraRadera
 3. Vilken kul grej! Ja, såna där workshops är alltid kul och man lär sig massor! Ser fram emot fina bilder efter alla tips och trix nu:)
  Kram
  Rebecca
  http://femme.se/piccolecose/

  SvaraRadera
 4. Heeeeej!
  åååå jag vill teeebaks..;)
  Jag behöver också kursa mer hos henne..;)
  Gillar våra koncentrerade miner haha...
  Kram finaste!
  Katarina

  SvaraRadera
 5. Åh! Jag lyssnade ju på Kicki i Enköping, fantastisk kvinna! Jag skulle vilja lära mig på basnivå då jag är nybörjare på foto. Önskar mig en kamera nästa vecka då jag fyller.. Vet att min A varit inne här och läst på om dina och C:s tips ;-)
  Kram
  Ingela

  SvaraRadera
 6. Underbar idé! Jag följer henne i en fotogrupp på fb som vi båda är med i och där snappar jag upp tips från både henne och andra proffsiga människor! Rätt häftigt egentligen det där med att bloggandet fått en helt ny grupp att intressera sig för och lära sig om fotografering. Jag märker ju själv att jag noterar bilderna på ett annat sätt, ser vad som gör den dålig eller för den delen bra, det hade jag inte gjort för några år sedan.

  Vad ledsen jag blev när jag läste om dina diagnoser:-( Speciellt Trigeminusnerven har jag hört ska vara bland det värsta en människa kan drabbas av smärtmässigt:-( Nu har du ju levt med detta länge så jag slår nog in "öppna dörrar", men vill ändå säga att jag i somras var på ett rehabiliteringshem för neuropatienter under några veckor, bl.a. många med ms var där, och det gav väldigt mkt då allting var skräddarsytt för individen. Det stärkte mig mycket. Skickar en stor kram och hoppas att du får må så bra som det går!

  SvaraRadera
 7. Men vad spännande. Vad måste man ha för kamera/ objektiv? Kram Anette

  SvaraRadera
 8. Wow så kul att gå på workshop med Kicki! Det skulle vara något det!
  kram Jannike

  SvaraRadera
 9. Låter så kul och intressant så det måste jag undersöka vidare!
  Härligt att ni hade så kul i Halmstad! :)

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 10. Heeej vännen!
  Tack för alla fina ord du skriver till mig. Det betyder så mycket.
  Nu väntar jag på att få besked från läkaren på hur det ska bli...

  Å fotokurs, det är verkligen något jag skulle vilja göra med. Men just nu blir allt mest som gegamojja i min hjärna och jag reder liksom inte riktigt ut det...
  Men hon var ju otroligt lugn och mysig på eventet så jag kan tänka mig att hon var en bra pedagog.

  Ha en fin em och kväll nu!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 11. Men alltså, det skulle jag verkligen behöva! Ska verkligen tänka på det lite längre fram... Tylösand är en bit bort och just nu finns inte tiden. Dumma tiden.... Skulle behöva lite mer av den :-)

  Kram kram Malin

  SvaraRadera
 12. Å, så härligt att få gå på kurs hos nån så duktig...!
  Fin kväll till dej!

  SvaraRadera
 13. Kul med fotokurs!
  Hoppas allt är bra med dig <3
  Kram

  SvaraRadera
 14. Vilken fantastisk idé med egen fotokurs. Kicki är ju dessutom en alldeles underbar person. Jag förstår att ni fick ut mycket av det.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 15. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera