söndag 19 oktober 2014

Inget kan göra mig lyckligare

Så kom han hem till slut, store F
och mammahjärtat kunde sluta fladdra av oro som det gör när han ligger ute och kör på vägarna i snö (japp snö i Norge), regn och rusk.
Jag vet att det ska vara så här när barnen blir stora, de ska upptäcka världen, flytta hemifrån och klippa navelsträngen, såklart att de inte ska bo hemma hela livet och självklart stöttar jag dem till 200 % när de väl tagit det där tuffa beslutet, men jag måste ändå erkänna att jag aldrig känner mig så hel som när hela familjen är samlad.
När jag har alla mina killar hemma, när skrattet mullrar genom våningsplanen och som igår kväll när store F satt och höll mig sällskap i köket under tiden jag lagade mat, inget i världen kan göra mig lyckligare.

När ryktet spreds att store F var hemma på snabbvisit ville både farmor, farfar och mormor träffa honom och eftersom det fanns hur mycket godsaker som helst efter mitt storbak så fick det bli en fika.

En lugn och mysig lördag eftermiddag och mitt må bra konto är rejält påfyllt.
Recept på rulltårta hittar du HÄR
Recept på chokladkakan hittar du HÄREtt försök till att ta en dagens i spegeln, ha, ha det gick sådär men klänningen jag har på mig köpte jag på Lindex förra hösten och är urskön att skrota omkring i hemma.

Att lärkträdet redan är framme beror på att jag fotar julbilder här hemma, så man kan väl säga att jag redan har kommit in i en viss julstämning. Mig gör det inget, jag älskar julen och vad gör väl det att jag redan går och nynnar på Stilla natt.........bara ingen annan hör........


Nope, nu ska jag fortsätta att laga mat som store F ska ta med sig och fylla sin frys i Norge med. Sen måste jag fylla på med en rejäl Store F dos för sen kommer han inte hem förrän till jul, det är på tok för lång tid för ett mammahjärta så bäst att ta vara på varje sekund, innan han tar bilen och åker tillbaka till Norge ikväll.

Ha en skön söndag vänner!

Kramisar
T

10 kommentarer :

 1. Vilken härlig lördagsfika :) O så mysig klänning, och man känner ju sig betydligt finare i en mysig klänning än i mjukisdressen många gånger...
  Hoppas du får tanka upp dig riktigt ordentligt nu! Det där kan man ju inte sätta sig in i förrän den dagen man är där.. Så visst gäller det att ta vara på den tiden man har tillsammans..
  Ha en fin söndag nu!
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Ååå Tina va härligt!
  Härligt att du får fylla energikontot och må-bra-depåerna...även om det blir jobbigt när han åker igen. Du får tänka att det var ju bättre att få ses ett par korta dagar nu än att inte ses alls..♥
  Jag har nog också svårt att inse att det kommer en dag då de inte ligger där hemma i sina sängar på nätterna utan i egen lägenhet..någon annanstans.
  vad mycket mumsigt du bakat. Jag förstår inte hur du hinner..jag tycker det tar tillräckligt med tid bara att baka en sak.
  kram vännen!
  Ps. har du sett mitt mail?

  SvaraRadera
 3. Så mysigt med alla hemma! Kram.

  SvaraRadera
 4. Vad glad jag blir att ditt energiförråd är påfyllt, det behöver du. Vilka mysiga bilder från dig, idag med ska väl tilläggas. Ha en skön Söndag med en massa mys med dina söner.
  kram Helena

  SvaraRadera
 5. Mysigt! Roligt att han kommer hem och hälsar på. Fikabordet hade jag inte tackat nej till:) Jag har aldrig längtat efter advent och jul förut, har velat hålla kvar vid sensommar och höst så länge det går. Men nu har jag en sugande julkänsla i magen. Konstigt:) Köpte till och med en pappersstjärna på ikea idag:)
  Ha det gott vännen
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Vad härligt!! Det gäller ju då att samla ordentligt om han inte kommer förrän till jul... men tiden går snabbt så snart är han hemma igen! Kram J

  SvaraRadera
 7. Att ha alla barnen runt sig är bara bäst! Vilken fest du har dukat upp... så mycket gott!

  Jättesöt klänning!! Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Vilka bilder du tar. Jättefina!! Och jag kan bara föreställa mig känslan men lär nog bli varse om några år framöver. Min son är än så länge 3 år och jag får rå om honom allt jag kan. Gäller att passa på för tiden sägs gå fort.

  Härligt att få ha alla i familjen samlade.

  Och jag beklagar verkligen den smärta som du måste leva med. Många tankar till dig.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 9. Så mysigt..... Kram Anette

  SvaraRadera
 10. Mysigt att ha familjemys så där och riktigt rå om varandra. Längtar så till jag också får ha hela flocken samlad!

  Kram Lena

  SvaraRadera