lördag 30 augusti 2014

Hemma hos två sköna bönor

De här två sköna bönorna skulle jag har fått krama idag
om jag som många andra tjejer hade styrt kosan mot Enköping och det bloggevent som kommer att hållas där idag.
Men när ni läser detta är jag och Mr C på väg mot Norge, med ett flyttlass som ska lämpas av hos store F som sa hej då till mamsen och pappsen redan i torsdags.
Ett spännande äventyr för honom såklart och känslomässigt stort steg för mammahjärtat att klippa navelsträngen och inse att liten blivit stor.

Så idag hade jag gärna velat klona mig, så en av mig kunde åka till bloggeventet i Enköping och få vara med om alla de föreläsningar och roligheter som det kommer att bjudas på och en av mig som kunde åka till Norge och få träffa den efterlängtade.
 
Nu är det ju fysiskt omöjligt så istället för att krama alla härliga tjejer IRL uppe i Enköping idag får jag bjuda på bilder från när vi hade några mysiga dagar i Örebro tillsammans med mina fina bloggvänner Helena och Katarina och deras familjer.

Vi blev hembjudna till Katarinas fantastiska hem, en inredningsdröm och som hämtat ur ett inspirerande inredningsmagasin. Kika på bilderna och njut.


Katarinas badrum är to die for, hur snyggt som helst och som gjort för långa sköna 
hemma-spa-stunder.
Mr C jag vill också har ett nytt badrum.......


Senare på kvällen bjöd Helena och hennes familj hem oss till deras ljuvliga uteplats där det både finns en inbjudande pool, ett mysigt poolhus, många sköna utegrupper att slå sig ner i, de har verkligen skapat en oas för både avkoppling och fest. 
De bjöd på en fantastisk skaldjursbuffé som var något utöver det vanliga och bland det bästa jag ätit.
Jag frossade i precis allt utom ostronen, nope de har jag lite svårt för, dessutom verkar de precis livsfarliga att öppna, ärligt talat är jag glad att inget blodvite uppstod när Mr M och Mr J kämpade på med vassa tillhyggen för att få delikatesserna att öppna sig och allt detta för att få i sig något som ser ut som något helt annat än något man äter i mina ögon, say no more......
Jag ska våga någon gång för enligt många andra är ostron det bästa som finns.....


Alltid lika snygga Helena

Många timmar i bilen blir det idag men det ska bli så spännande att se vad store F bor, hur han trivs och såklart att få krama honom.

Ha en bra dag vänner!

Kramisar
T

18 kommentarer :

 1. Hej fina!
  Inte bara jag som inte ska på eventet då.. känns så tråkigt att jag /vi inte kunde, hade ju haft "the time of our lives" är jag säker på!
  Vi får hoppas på nästa event =))

  Förstår att det känns när de små blir stora, och när de dessutom väljer att flytta en lite längre bit bort så kan jag tänka mig att det kör runt lite i mage och hjärta. Men spännande och häftigt ändå!

  Men vilka bilder! Tänk vad fantastiskt att ni vackra kvinns funnit varann, och karlarna med kan jag tänka mig =) Åter igen, bloggvärlden är fantastisk!

  Kram och ha en go lördag,
  Catta

  SvaraRadera
 2. Snyggaste trion.....ni kommer säkert att ha det hur bra sim helst i Norge. Må bäst. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Så snyggt hem.
  Ja, ibland skulle man allt vilja klona sig. Hoppas ni får en fin tripp till Norge. Kram.

  SvaraRadera
 4. Så himla mysigt hon verkar ha det Helena. och din steghörna blev också toppensnygg. Hoppas att resan till Norge går bra och att avskedet där inte blir alltför tungt. Jag är säker på att ni har sett till att packa sonens rygga på allra bästa sätt och att han är så redo att ta sig an nästa livsäventyr. Kram vännen från Mia
  http://happyvardag.se/2014/08/29/tanten-i-stolen/

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni får en rolig resa!

  SvaraRadera
 6. Trevlig resa och kör försiktigt
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Ja tänk att barnen växer upp o blir stora! <3 Jätte mycket inspiration av detta vackra hem! Ha en härlig helg i Norge! Kram fina du! <3

  SvaraRadera
 8. Så fint, är verkligen sugen på nytt hus. Jag ska besöka din vackra stad på onsdag, har du något förslag på bra lunchrestaurang. Har bokat hotell rum på Amadeus.

  SvaraRadera
 9. Ja tänk om man kunde klona sig. Så bra det skulle vara ibland då.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 10. Wow vilket badrum! Lite över det vanliga. Snyggt!

  Ha det skönt i vackra Norge! KRAM Anna

  SvaraRadera
 11. Åh..det hade varit så roligt om du hade varit där❤️ Men barnen går först, alltid! Helena var urtjusig då hon mannekängade. Nu, har min dröm gått i lås. Vi har tagit över mitt föräldrarhem. Mamma bor kvar som hyresgäst. Vi hoppas tillbringa många sköna ledigheter där.
  Kram Ingela

  SvaraRadera
 12. Spännande. Vad ska han göra i Norge?
  Jag har tillbringat dagen med M. Tog en roadtrip med tjejerna och hälsa på henne i skolan.

  Ha en toppen helg!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 13. Hej älskade vännen! Du fattas oss!!!
  Ja känner en enorm ödmjukhet inför era bilder hos oss och ja gnuggar mig i ögonen och har svårt att tro att det där är hemma hos mig.
  Ni bestittHaer en dån kunskap och känlsa som inte går att ta på och jag är så enormt tacksam att jag har fått ta del av den.
  ha underbara dagar i Norge nu vännen du ska se att han kommer öppnaupp ny aväger för er också i sitt nya liv....DET är stort! ♥♥♥
  Kraaaaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 14. Fantastiska bilder och fantastisk miljö. Här är det kaos med möbler och böcker överallt då det är dags för den stora ommöbleringen och det tar sån tid, lite "råttan på repet", det ena leder till att det andra måste flyttas, men det blir nog bra innan det är färdigt:) Ha det bra i Norge! Kram/ Ninni

  SvaraRadera
 15. Så synd att du inte hade möjlighet att vara med! Men självklart måste barnen gå först.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 16. Tyvärr kan man ju inte vara överallt även om man önskar, härliga bilder från er date :) kram Diana

  SvaraRadera
 17. Vilka härliga bilder! Jaa vi saknade dig, men vi pratade mycket om dig så att alla kände att du skulle varit där. Så är det ju ibland att man inte kan vara överallt, men som sagt du var där i våra hjärtan. Kram Vännen.
  Helena

  SvaraRadera