söndag 29 september 2013

En medelålders kvinnas bekännelser

Sitter här nergosad under filten med en varm kopp kaffe och funderar,
funderar på en fråga som jag fick angående hur jag ser på att åldras. Jag måste nog erkänna att jag aldrig har lagt någon större energi på ålder, det har bara varit en siffra som vart tionde år bytts ut och sen har det inte varit mer med det, tills nu....
Jag var nog inte riktigt förberedd på den hormonattack som helt plötsligt har invaderat min kropp,  vad i hela friden kom detta ifrån? Är det så här det är att åldras som kvinna, då vet i tusan om jag tycker det är så himla roligt. Är det meningen att man ska förvandlas till en sur, fräsande och blängande ragata som själv är lika förvånad över hur humöret svänger från toppen till rena vulkanutbrottet. Får Skriet av Edvard Munch att framstå som rena glädjefnattet när jag själv får mina känslostormar över de mest banala saker som att jag inte får igång gräsklipparen, jösses säger jag bara var kom denna hormonstinna kvinna ifrån? En märklig känsla att veta att något händer i min kropp och knopp som jag inte riktigt kan styra över och som är ett bevis på att den biologiska klockan tickar, tick tack.
Det smyger sig på en, åldrandet, plötsligt finns det bara där, de gråa hårstråna, rynkorna, värmevallningar och kilona som inte vill släppa taget lika lätt längre. Ytliga förändringar som jag gärna hade skrivit att jag tycker är helt ok, men det gör jag faktiskt inte. För även om jag tycker att åldrandet rent mentalt är en positiv resa där lugnet, självförtroendet och insikten om mig själv har vuxit sig allt starkare så måste jag vara ärlig och säga att de ytliga förändringarna inte är fullt så charmiga. Men jag accepterar dem och gör vad jag kan för att bli kompis med den kropp som sakta men säkert kommer att förändras med åren. Jag är faktiskt inte rädd för att åldras, i alla fall inte så länge både kropp och knopp är överens med varandra och vi kan fortsätta att göra stordåd tillsammans.
 Men än så länge är åldern bara en siffra och jag känner att livet sprudlar både i kropp och själ, jag har nog aldrig har känt mig starkare, vackrare och klokare för jag är en medelålders kvinna med rätt att känna så.

Njut i det fina höstvädret vänner!

Kramisar
T

lördag 28 september 2013

Svar på tal

Lördag och hösten fortsätter att visa sig från sin absoluta bästa sida
Ska snart ta tag i tårtbak och matlagning, eftersom vi får gäster ikväll. Men innan jag börjar jonglera runt i köket vill jag ge er svaren på de frågor ni har ställt till mig.

Vad har jag för kamera och objektiv
Efter att ha läst, surfat runt och testat olika kameror bestämde vi oss för att köpa en
 Samsung NX1000.  Inte den vanligaste kameran i bloggvärlden, men vi är supernöjda med den och själv tycker jag den uppfyller alla de krav som behövs för vårt fotograferande. Jag har två zoomobjektiv ett 20-50 och ett 50-200
 Känner du dig bekväm framför kameran? Berättar fotografen hur du ska posera eller har du bilden redan färdig i huvudet?
Det här är en ganska kul fråga eftersom det första jag sa när jag började min bloggresa vad -Att stå framför kameran och visa mig på bild kommer jag aldrig att göra. Ha, ha det blev precis tvärtom. Men att bli bekväm framför kameran har jag verkligen fått jobba med, det är och kommer aldrig att bli helt naturligt för mig att posera framför en kamera och att få mig att le är näst intill omöjligt. Men idag är jag mer avslappnad  när vi fotograferar, framför allt beror det nog på att jag och Mr C har galet roligt, vi är ett bra team och vi gör något kreativt tillsammans.
Jag har alltid bilden färdig i mitt huvud innan jag/vi börjar fotografera. Eftersom jag ser det mesta i bilder har jag en scen framför mig redan när jag köpt eller bakat något, man kan säga att jag går omkring med ett fotoalbum i huvudet där varje bild bara väntar på att bli publicerad.
Har du extensions? Har du håret alltid uppsatt?
Nej jag har inte extensions, har provat det en gång men eftersom mitt hår är väldigt tunt och sprött funkade det inte alls. Däremot använder jag ofta löshår med clips. Tyvärr har min sjukdom med mycket medicinering gjort att jag tappat det mesta av mitt en gång tjocka och långa hår. Jag försöker vårda det så gott det går med olika produkter, men fram tills håret någon gång i framtiden förhoppningsvis återhämtat sig är jag glad att det finns löshår. Det är faktiskt sällan jag har håret utsläppt, mest beror det nog på att jag är lat.....mycket enklare att sätta upp håret i en knut än att hålla på att fixa med ett utsläppt hår.


Vad jobbar du med?
Jag jobbar sen 12 år tillbaka som mäklarassistent

Hur träffades du och Mr C
Vi träffades för 21 år sen sådär oglamoröst på krogen. Tyckte det var en charmig och mysig kille som skulle passa utmärkt ihop min bästa väninna. Med facit i hand var det tur att jag inte är bra som äktenskapsmäklare och att Mr C inte gav med sig i sin uppvaktning.....

Vilket resemål rekommenderar du?
Jag måste erkänna att jag inte varit sådär jättemycket utomlands. Har mest besökt länder inom Europa och där är Italien nummer 1 av resemålen. Riva vid Gardasjön som vi semestrade vid i sommar kan jag varmt rekommendera, en magisk plats med vacker natur, god mat och härligt klimat.


Hur funkar det att äta LCH utomlands?
För mig som inte äter kött, kan det ibland vara lite trixigt. Men för det mesta fungerar det alldeles utmärkt, fisk, skaldjur, ost och sallader finns oftast som alternativ på menyn och jag brukar alltid prata med personalen som oftast är villiga att ändra på maträtten så det passar min kosthållning.

Tränar du kontinuerligt?
Här är det min kropp som bestämmer. Tyvärr vill den inte alltid som jag vill, vilket gör att kontinuerlig träning näst intill är omöjligt. Men jag promenerar ofta, sen om det blir en runda på 10 minuter eller 1 timme beror på dagsformen.
Vill du tjäna pengar på bloggen? 
Självklart måste jag vara ärlig och säga att det vore en dröm om fler och fler läsare och sponsorer hittade till min blogg och att jag skulle kunna ägna all min tid till enbart det här. Men i dagsläget är min ambition att fortsätta att ha roligt, utveckla mitt fotograferande och försöka vara en inspirationskälla, sen hur det slutar det får framtiden utvisa.


Var är den gula klänningen köpt och är Mikael Korsväskan billigare i London?
Den gula klänningen beställde jag från Ellos förra året. Har försökt hitta den i webbshoppen men verkar tyvärr slut. Ska jag vara ärlig vet jag inte om MK är så mycket billigare i London än här hemma i Sverige, tror faktiskt inte skillnaden är så stor. Jag tror mer på att beställa från USA i så fall, men har tyvärr inget bra tips på webbshoppar.
Nu mina vänner måste jag sätta fart ifall våra gäster ska få något serverat på sina tallrikar ikväll.
Ha en strålande lördag!
Kramisar

fredag 27 september 2013

Rawfood

Hur är det möjligt? Fredag igen och ytterligare en vecka som gick i raketfart.
Jag fortsätter att experimentera i köket, det är så jag gör när jag behöver fokusera, försöka stänga ute det onda och rikta uppmärksamheten på något som gör att jag mår en smula bättre, lite som terapi fast utan prat. Igår blev det en rawfoodtårta, vilket innebär att du inte ens behöver grädda botten eller koka chokladkrämen utan du kör ingredienserna i mixern, sen är tårtan i stort sett färdig. Ni vet min filosofi när det gäller bakning och matlagning, det ska vara lätt som en plätt men himmelskt gott.
Den här tårtan gjorde jag i en liten form för ca 2-4 personer. Tårtan är ganska mäktig så man behöver inga stora bitar.

NÖT OCH CHOKLADTÅRTA MED APELSINSMAK (RAW)
Ingredienser till tårtbotten
1/2 dl saltade, rostade solroskärnor
1/2 dl mandlar
1/2 dl valnötter
1 msk jordnötssmör
1 msk pressad apelsin
1 msk honung

Så här gör jag
Mixa mandel, solroskärnor, valnötter och jordnötssmör grovt. Rör i apelsinsaft och honung. Platta ut blandningen i en liten form med löstagbar kant, ca 12 cm i diameter. Låt den stelna i kylen. 

Ingredienser till chokladkrämen
1 mogen avokado
Knappt 1/2 dl kakao
  1 msk cointreau (eller pressad apelsin)
1 msk honung
Lite vatten
Så här gör jag
Kärna ur avokadon
Lägg i en skål tillsammans med övriga ingredienser
Mixa till en jämn och krämig smet
Häll chokladkrämen över tårtbottnen och kyl
Garnera med vispgrädde och apelsin
Servera gärna grädde vid sidan om! 

Idag har vi inget planerat, vilket känns hur skönt som helst. Ikväll vill jag bara slänga fötterna på soffan efter en god middag, sippa på ett glas rött och se en riktig nagelbitare på tv:n. För mig ett perfekt avslut på denna veckan.
Ha det bäst vänner!

Kramisar

onsdag 25 september 2013

Mitt klädkonto

Många frågor fick jag och det är så roligt att sammanställa svaren,
men så fanns det några frågor som fick mig att att haja till och tänka ett extra varv. Bland annat ställdes frågan: Hur mycket pengar jag lägger på kläder varje månad då du "alltid är så galet snyggt klädd" och om intresset för kläder alltid har funnits. En riktigt bra fråga tycker jag, inte för att jag kan tala om exakt hur mycket pengar jag lägger varje månad på kläder för det vet jag faktiskt inte men jag kan tala om att det inte är så mycket som det kanske upplevs som. Jag har nämligen mina knep som gör att klädkontot inte behöver bli så stort.

1. Spara, tråkigt men är alltid det bästa. Jag har ett speciellt klädkonto där jag för över lite pengar varje månad och som jag sen använder när de stora reorna börjar. Jag kan då shoppa märkeskläder som annars inte min klädbudget håller för (eller om man vill till exempel shoppa en MK väska när man är i London)

2. Kombinera gammalt med nytt. Här är nog det som jag är bäst på (får man säga så själv) att matcha det jag redan har i garderoben med något nytt. Som till exempel min dagens som ni ser på bilderna. Vem kan ana att skinnjackan säkert är 4 år gammal och linnet jag har under är minst 5-6 år gammalt (nej, jag skojar inte), allt behöver inte vara dagens datum på, matchar man det bara rätt som till exempel  med en ny skön sweatshirt från HM, endast 199 kronor så upplevs helheten som en ny tuff outfit. Det gäller bara att se möjligheterna med de kläderna man redan har i sin garderob och inte vara rädd för att kombinera färger, material och mönster.

3. Nosa upp reor, använd kuponger och handla på outlet. Varför inte liksom. Jag handlar mycket kläder på det här sättet (mina vänner kallar mig ofta för queen of rea) och skäms inte ett dugg för det, tvärtom är det nästan en sport för mig. Älskar att göra fynd, men jag tänker alltid en extra gång, är det här något jag verkligen vill ha och kommer jag att använda det. Billigt får aldrig hänga oanvänt för då blir det genast dyrt........

4. Trender är kul att följa men de kläderna handlar jag alltid på de stora kedjorna. Plagg som jag vet bara kommer användas någon säsong lägger jag inga stora pengar på.

5. Använd accessoarer. Även en "gammal trasa" kan få ett nytt liv om du kombinera den med en ny sjal, ett trendigt smycke eller ett fräckt skärp. Det här gör jag ofta och accessoarer hittar jag ofta i en reahörna.

Gamla beprövade knep men som alltid funkar. Har man som jag ett stort klädintresse gäller det att vara lite finurlig och uppfinningsrik för någon flickan med guldbyxorna är jag definitivt inte. Ser man bara sina gamla kläder på ett nytt sätt, hittar de rätta fynden och vågar kombinera så behöver inte klädkontot bli en jättepost i din månadsbudget.


Ha en härlig höstdag vänner!

Kramisar
T

söndag 22 september 2013

Citychic med Michael Kors

Det blev kärlek vid första ögonkastet
när jag såg den här toksnygga Michael Kors väskan i London. Som av en händelse slank jag inom Michael Kors butiken på Regent street och sen kan man säga att det var kört. Helst skulle jag vilja gå bananas där inne och köpa både klocka, plånbok och ett par skor, men att utsätta både mitt Visakort och Mr C för en sådan chock är nog något jag helst ska undvika. Måste bara säga att om ni är i London gör ett stopp i den här butiken inte bara för alla fantastiska kreationer av Michael Kors utan också för personalens professionella service och supertrevliga bemötande, vilket jag tycker är nog så viktigt även för en lantis från lilla Halmstad.
Så nu har det utfärdats allmänt köpstopp av väskor här hos home2tiny, i all fall enligt Mr C som påstår att en väska till och han slår upp portarna till stans nya väskaffär...... 
Men jag är ytligt kär i min väska och känner mig sådär lite London citychic när jag bär den och det kan väl vara ok såhär i hösttider att få känna sig lite extra glammig.

Killarna behöver nya kläder så eventuellt blir det en sväng ner till Väla och en fika på något mysigt ställe, eller så tar vi det lugnt och pysslar runt här hemma, vi får se när alla har vaknat (än är det bara jag som tassar runt här hemma). Vad vi än gör bli det med all säkerhet en mysig söndag.
 Ha en skön dag vänner!

Kramisar
T

lördag 21 september 2013

Chokladkräm på avokado lchf

Hur kan något som är så enkelt att göra vara så förföriskt gott
Du kommer inte tro dina ögon när du läser ingredienserna till den här lena chokladkrämen. Den är inte bara syndigt god den är förfärligt enkel att göra också. Den har blivit en så stor favorit att jag ofta äter den till mellanmål, nyttiga fetter och choklad det kan knappast bli bättre.
 Om du skulle bjuda dina gäster på den som en enkel dessert skulle de säkert bli mer än förvånande om du talar om vad den innehåller men jag tror i och för sig att de inte få fram ett ord utan bara sitter tysta och njuter av härligheten .

CHOKLADKRÄM LCHF
Ingredienser 1 port
1 mogen avokado
Knappt 1/2 dl kakao
Lite mer än 1 tsk vatten
2 tsk honung
1 tsk lakritspulver (kan man såklart utesluta men är en favoritkrydda just nu)
Färskpressad citronsaft efter smak

Så här gör jag
Kärna ur avokadon
Lägg i en skål tillsammans med övriga ingredienser
Mixa till en jämn och krämig smet
Häll upp i en kopp och kyl
Serveras med bär och eventuellt vispgrädde

Snart ska vi ta en promenad vid havet med goda vänner, sen en lugn lördagskväll med god mat och något pärlande i glasen.
Ha det bäst vänner!

Kramisar
T

torsdag 19 september 2013

Att satsa på knock-out

Har du hittat balansen i livet?
Det ständiga arbetet att hitta jämvikten i vardagen mellan jobb och fritid men också att få den inre vågskålen att väga jämt.
För mig är det ett ständigt arbete, åtminstone av den inre balansen. Det är mycket känslor av ilska, sorg och maktlöshet som greppar tag i en när man drabbas av en kronisk sjukdom och dygnet runt fightas med en outsinlig värk. Känslor som gärna suger sig fast som iglar och vägrar släppa taget och får vågskålen att tippa över mot inre stress och kaos. Mörka tankar som snabbt kan få fäste i hjärnan och ger näring till att både självförtroendet och självkänslan börjar svika och den identitet som man byggt upp sen barnsben både inom familj, jobb och fritid rycks bort och man faller hårt och skoningslöst.
  Då gäller det att ha verktygen som får vågskålen att tippa tillbaka, tillbaka till lugn och harmoni, där positiva tankar blomstrar och där min identitet inte är lika med min sjukdom.
Jag önskar att de här verktygen hade varit lika lätta att klicka hem som ett par byxor från en webbshop, men fullt så enkelt är det inte. Det är ett hårt arbete och det är bara jag själv som kan avgöra vad som är rätt för just mig.
Just nu jobbar jag mycket med mindfullness, basal kroppskännedom och avslappning, ett sätt att fokusera på kroppen, att vara här och nu och acceptera det som sker inom mig just nu. Inga självklara mirakelkurer och inget som vänder på en dag, men jag  tror mycket på att jobba med det inre och inte förringa tankens makt att försätta berg.
Jag känner mig som en boxare som går min livs match, jag har varit för nedräkning i en del ronder men har alltid rest mig och boxat vidare trots smärta, för jag tänker inte ge upp, om nu min sjukdom är min motståndare och vinsten är balans i livet tänker jag slåss till sista droppen, satsa på knock out och ta mig tusan gå ut som vinnare i den här matchen!  
Ta hand om varandra vänner och njut av hösten!


Kramisar
T

lördag 14 september 2013

Kesobröd lchf

Godmorgon fina lördag
Tassade upp tidigt i morse och bakade bröd och stekte kesoplättar. Tyckte jag förtjänade en riktigt god, lång och mysig frukost efter en ganska tuff vecka. Nu var jag ändå ganska förberedd på det, eftersom jag vet att jag oftast får ta hand om min kropp extra mycket när jag hittat på något roligt som till exempel efter en resa eller fest. Kroppen protesterar och talar om högt och tydligt att det är dags för vila och omhändertagande. Visst är det trist att jag alltid måste ha det i beräkningen när jag ska göra något ut över det vanliga, men jag accepterar det på så sätt att jag tycker inte det är ok men jag gör det bästa av situationen. 

Nu har jag sakta men säkert börjat hämta mig och vad som gör mig otroligt varm och glad ända in i hjärteroten är när jag läser alla era fina kommentarer. Några ord som peppade mig och fick mig att känna sådär -jädrans Tina det du gör är kanske inte så dumt ändå var en kommentar från Karin i Sandviken, tack vännen, det var ord som fick negativa tankar att vända till positiva och jag fick energi att fortsätta men det här som jag tycker är så otroligt roligt och givande.

Nåja nog om detta, i eftermiddag ska jag träffa en härlig bloggvän och göra något som känns otroligt bra och ikväll ska vi hem till min bror och fira fasters favoritkille, så en toppendag med andra ord.
Här kommer receptet på brödet som jag bakade i morse

KESOBRÖD LCHF
Ingredienser
3 ägg
125 g keso (en halv liten burk)
Ca 1 dl kokosnötmjöl (eller mandelmjöl)
1 msk fiberhusk
4 msk kruskakli (kan uteslutas)
3 tsk bakpulver
2 msk kokosfett
Blandade valnötter, hasselnötter och solroskärnor

Så här gör jag
Sätt ugnen på 200 grader
Blanda de torra ingredienserna först
Mixa ägg och keso med stavmixer
Platta ut smeten på bakplåtspapperklädd plåt till en platta
Strö eventuellt ut solroskärnor
Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter
Skär i bitar
3 ägg
1/2 liten burk keso (125 gram)
Knappt 1 dl (5 msk) kokosnötmjöl (Aman Prana)
1 msk fiberhusk
4 msk kruskakli (går att utesluta!)*
3 tsk bakpulver
2 msk deodoriserat smält kokosfett (kan uteslutas)
1 nypa salt - See more at: http://56kilo.se/snabbt-kesobrod-lchf/#sthash.NLIXqRYP.dpuf
3 ägg
1/2 liten burk keso (125 gram)
Knappt 1 dl (5 msk) kokosnötmjöl (Aman Prana)
1 msk fiberhusk
4 msk kruskakli (går att utesluta!)*
3 tsk bakpulver
2 msk deodoriserat smält kokosfett (kan uteslutas)
1 nypa salt - See more at: http://56kilo.se/snabbt-kesobrod-lchf/#sthash.NLIXqRYP.dpuf


KESOPLÄTTAR LCHF
Ingredienser (2-4 plättar)
1 ägg
100 g keso
0,75 msk fiberhusk
1 tsk vaniljpulver

Så här gör jag
Mixa allt med stavmixer
Klicka ut 4 stycken plättar i pannan med kokosfett
Stek på ganska svag värme en ganska lång stund tills plättarna fått en fin gyllenbrun färg och känns stabila att vända.
Serveras med färska bär och kesella

Kunde inte låta bli att fota humlan som envist surrade omkring mig när jag skulle ta bilderna. Precis som om han ville tala om för mig att än är inte sommaren riktigt slut.
Ta hand om er vänner!

Kramisar
T

torsdag 12 september 2013

Chokladbollar med en touch av lakrits lchf

Jag har en stor förkärlek till choklad och lakrits
och att kombinera dessa två smaker är en riktigt hit för mina smaklökar. Nu har jag lyckats sno ihop en riktig liten godsak som jag gärna serverar ett glas rödvin till, kanske inte det vanligaste, men som jag tycker är en sann njutning till den här smakkombinationen. Ja en kopp kaffe till är helt ok det också, jag kan ju inte sitta och pimpla vin till fikat, men till helgen, i soffan och till en bra film vill jag gärna lyxa till det. Så jag tycker absolut du ska testa det här goda bakverket, du kommer inte bli besviken.

Chokladbollar med en touch av lakrits (LCHF)
Ingredienser ca 14 st
100 g smör
2 dl mandelmjöl
1 dl kokosflingor
1 tsk vaniljpulver
1 msk lakritspulver (kan uteslutas eller ersättas med någon annan smaksättning t ex rom)
1 msk honung
1 tsk kallt kaffe
150 g mörk choklad

Så här gör jag
Rör ihop alla ingredienser utom chokladen
Rulla till bollar
Sätt in i kylen så de stelnar lite
Smält chokladen (jag gör det i mikron)
Doppa bollarna i chokladen
Lägg upp på bakplåtspapper och strö över kokosflingor eller lakritspulver
Ställ kallt
Njut!!!!

Idag står handling inför helgen på agendan, är så ända in i norden sugen på lite goda ostar och annat plock så det måste jag in till stan och köpa. Någon fin helgblomma och såklart present till fasters favoritkille som fyller år idag, puss på dig L, vi kommer på lördag.
Ha en underbar dag vänner!

Kramisar
T

onsdag 11 september 2013

La vie est belle, min nya favoritdoft

Här är den
min nya favoritdoft, La vie est belle från Lancome. Tycker den doftar helt ljuvligt, det är något elegant och sobert över den som jag gillar. Men be mig inte att urskilja alla de olika aromer den innehåller, där går gränsen för vad mitt luktsinne klarar av, nope någon parfymkännare blir jag aldrig utan jag plankar från en produktinformation istället.
 Doftens stomme är byggd kring den dyrbara irisen medan noter såsom vanilj, päron och tonkabönor ger en aptitlig twist. Även Sambac Jasmin och tunisisk apelsinblomma har tillförts för att lyfta och ljusa upp blomnoterna. 
Visst låter det som ett recept på en delikat och fruktig kaka som man bara vill sätta tänderna i, därför tycker jag personligen det är enklare att säga
En kryddig och sensuell doft med inslag av vanilj!

 Tvära kast mellan sommar och höst. Igår eftermiddag låg jag i bikini och solade, idag får jag plocka fram höstjackan i regnrusket. Men jag gillar det, varje årstid har sin charm och nu är det den mysiga, pyssliga, krypa ner under filten tiden och jag bara älskar det.
Ha en fantastisk dag vänner!

Kramisar
T

lördag 7 september 2013

VIltkyckling LCHF

Lördag och då vill jag gärna äta någon god middag
Det här är en kycklingrätt som jag ofta lagar under höst och vinter. Kanske just för att grytan har den där viltsmaken som passar så bra under de här årstiderna. Jag kan inte påstå att det är en mustig gryta som fått stå och puttra under många, långa timmar, nej det här är en quickfixgryta som innebär lite tid i köket för att få en välsmakande måltid på tallriken.

VILTKYCKLING
Ingredienser 4 port
6-8 kycklingfiléer (beroende på om man har tonårskillar i huset)
1/2 dl konc vinbärssaft
1 dl vatten
2 dl crème fraiche
1-2 dl vispgrädde
1 - 1/2 msk hönsbuljong
5-8 krossade enbär
1 msk timjan
1 msk kinesisk soja
Färsk timjan
Röda vinbär

Så här gör jag
Salta och peppra kycklingfiléerna
Stek dem i smör
Lägg över dem på ett fat när de är nästan klara
Blanda saft, vatten, crème fraiche, grädde, hönsbuljong, enbär, timjan och soja i stekpannan.
Lägg i kycklingen och låt puttra tills kycklingen är helt färdig, ca 5-10 minuter
Garnera med färsk timjan och vinbär
Serveras med till exempel ugnsrostade grönsaker.

Ha en härlig lördag vänner!

Kramisar
T

söndag 1 september 2013

Det där med flygrädsla

 
Snart bär det iväg
jag ska snart ut och flyga, resa till London och ha en fantastisk helg med vänner. Något som ska bli hur kul som helst och något jag verkligen ser fram emot, utom en sak, flygresan. Jag är så ända in i nordens flygrädd. Redan nu bekymrar jag mig för färden i det blå och får nästan ta fram den där lilla bruna påsen att andas i, ni vet den som de brukar plocka fram på film när någon stackars människa blir hysterisk och börjar hyperventilera.
 Denna gången ska vi bege oss hemifrån redan vid 6-tiden på morgonen och jag vet inte om det är ok att köra en irish coffe till frukost (eller två) redan vid den tiden, men so what, det lugnar nerverna iallafall.
 När jag väl är på planet börjar nästa äventyr. Jag släpper icke blicken på flygpersonalen, är de lugna är jag lugn.....öronen förvandlas till parabolantenner som tar upp varenda litet ljud, analyserar och  bedömer, ska det låta så eller håller motorn på att stanna? Bäst att fråga flygvärdinnan....
Ingen är lyckligare än jag när vi landat och fått fast mark under fötterna, men säg den lycka som varar för det är då nästa bekymmer börjar, jag ska för tusan hem också...............


 
SKAPA STILEN
Klänning Burberry
Paljettbyxorna köpte jag på MQ, liknande hittar du här 
Skorna köpte jag på Bianco, liknande hittar du här

Eftersom jag aldrig varit i London skulle jag bli supertacksam för tips på butiker, restauranger, pubar och andra roligheter, vad är det jag absolut inte får missa nu när jag äntligen kommer till London.
Idag är det häckaväder, det får blir en dag på soffan, under filten, en bra serie på tv och kaffe.
Ha en skön söndag vänner!

Kramisar